Galaxy S3 Mini GT-I8200Q ROM

Facebook grubu var, bu telefona rom geliştirmek için vs. Orada hemen hemen herkes ''S5 V2+Pro'' adlı romu kullanıyor. Ben kendimde o romu kullanıyorum. Gerçekten stabil. Size de tavsiye ederim, linkini atayım. Yükleme ekranlarında felen beklerken fotoğraf geliyor. Böylelikle telefon kasmamış gibi görünüyor. Özellikle geçiş efektleri çok güzel romun. Videoyu izleyip karar verebilirsiniz. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S6'yı kullanmayı bırakalı uzun zaman oldu. :) İngilizce miydi, değilmiydi inan hatırlamıyorum. :)
İmza işinden ses seda yok. Novafusion hiç birşey söylemiyor.

Son düzenleme:
Sağol bunu yükliycem. Fakat bir sorunum var recovery kuramıyorum odinden her şeyi doğru bir şekilde yapıp kuruyorum fakat kurulum bittikten sonra kurduğum recovery e giriyorum ama sistein kendi recoverysine giriyor

Stock Romu Odin ile tekrar yükle öncelikle. Sonra Philiz Touch Recovery'i internetten tekrar indir. İsminde değişiklik yapmadan tekrar yüklemeyi dene. Olması lazım bu şekilde. Genelde yüklenmeme sebebi md5 uzantılı, Odin'e gösterdiğin Recovery dosyasının isminde değişiklik yapmaktan kaynaklanıyor. Ama bundan da olmayıp başka nedenleri olablir. O yüzden Stock Romu tekrar yükleyip dene.

Ben s3 mini (GT-I8190) kullanıyorum. Şu an cyanogenmod 12.1 yüklü. Isınma ve pil sorunları var. youtube' da video izlerken pil sıcaklığı 45' i buluyor. önerebileceğiniz bir rom var mı? Cm 11 de kullandım pil çok fazla gidiyordu.@Enes Doğan

Dediğin romu yükledum ve beğendim. Fakat Turkce harfleri (ş,ğ vb.) desteklemiyor sanırım. Yazı tipi fontunu değiştirdim oldu fakat internette dolaşırken hala aynı sorun var. Nasil çözebilirim?

Enes kardes bu romun ss lerini atsana bide bu romun sorunlari varsa yazsana cok soru sordum ama face grubunuza benide alsana

Beyler ben golden style v2 romu kullaniyorum stock rom kullanirkende sarjim cok gidiyordu v2 romundada cok gidiyo bunun bi cozumunu bilen varmı

Evet Türkçe dil desteği yok. Ben alıştım öyle kullanıyorum. Başka bir Romdan, ayarlardaki fontların bulundu özelliğin Apk'sını alıp, Root Browser ile o Apk'yı System>App dizinine atabilirsin. Telefonu yeniden başlattıktan sonra, ayarlardan yazı tipini örneğin ''Çikolatalı Kurabiye'' yaparak normal çalışan yazı tipini kullanırsın. Böylelikle Türkçe karakterler gözükecektir.
Apk'nın adı: "CoolEUKor.apk".
Adsız.jpg

Attığım videoyu izleyebilirsin, @WarDaddyy . Ekran görüntüsü değilde video olarak Romu incelesen daha iyi olur. Yine de istersen ekran görüntülerini atarım tabii ki. Şarjı gayet iyi, Rom'daki tek sıkıntı Türkçe karakterlerin olmaması denebilir. Facebook'tan beni ekle, gruba ekliyeyim seni de.

saol kardeş bu romu yükleyecem

enes sadece o link megayı indirsem plizh toucla wipe data yaparak kursam olur değilmi

bu romu türkçe yapmanın bi yolu yokmu enes kardeş

enes kardeş bu cool eu korun apksını atsana varsa sende atabilirsen

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı