Galaxy S3 Mini i8190 CM11 Android 4.4.4 Kurulumu Ve Özellikleri

hsynkertik

Hectopat
Daha fazla  
Lütfen dikkat bu ROM kişileri görmemekte. Kişileri google hesabına yedekleyerek kişileri telefona aktarma videosunu izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CM artık eskiki kadar tutulmuyor ama ben yinede kurmak isteyenler için yardımcı olacağım. Gün gelecek en iyi ROM olacak. Gerçi o gün gelene kadar bende başka bir ROM kullanacağım galiba son güncellemede sarj olayı kötü olmuş :)

CM11.png

CM11 ayarlar.png

(CM11'i Kurmak İçin Root Veya Extra Bir Program Uygulama gerektirmemektedir!)

Yenilikler

• CM kaynaklar güncelleme
  • Büyük temizleme
  • Lollipop medya yamalar optimizasyonu
  • Küçük onarımları
  • Odin paket güncelleme

(Kullanıcı Gözünden Yenilikler)

-Arada oyun geçişlerindeki yavaşlık dışında başka hiç bir problemi kalmadı şükür :D Artık cm12 yi bekliyoruz :D :)

Kullanıcı gözünden hatalar:
Şarjdan çıkarınca şarj oluyor gözüküyor. (Umarız yakında bu sorun giderilir.)

Nasıl kurarım ?

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

CM11 'i Kurduktan Sonra GOOGLE APPS Uygulamalrını nasıl kurarım ?

GEREKEN DOSYALAR...

Son düzenleyen: Moderatör:
konuyu hortlattık ama s3 miniye lollipop kurulur mu kaldırırmı bir de ben 4.4.4 kitkat indirdim cm11.0_golden.nova.20141127.ODIN_TWRP.tar.md5 bu dosya yok

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı