Galaxy S3 Mini Kasma Sorunu

alper topal

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2014
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung galaxy s3 mini telefonu aldım. Biraz kasma sorunu var. Sizce ne yapmalıyım tavsiye verir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
orjinal clon imei değilse 4.3 de güncellediysen sorun olmaması lazım hoş biraz kasma yapabilir orjinal dahi olsa tam oturmadı o sürüm en stabil çalışan 4.1.2 sürümü canavar :D garantisi bitti ise orjinal veya yurtdısı clon imei ile kullanıyorsan cyanogen mod yükle şu an kendim kullanıyorum clon imei s3 4.4.4 kitkat köpek gibi ;)
 
Şu Google Play'deki önbellek temizleme uygulamalarını kullanma. Örneğin, ilk akla gelen Clean Master gibi... Telefona @brk35 arkadaşın dediği gibi ilk olarak factory reset, daha sonra ROM at. Önerim CyanogenMod. Fakat telefonunun bazı özelliklerinden feragat edeceksin. Örneğin; garantisi, sensörleri, Touchwiz arayüzü. ROM istemezsen root at. Gereksiz uygulamalarını silerek telefonunun hızlanmasını sağlayabilirsin.
 
Virüs programı kullanıyorsan sil onu. Faydadan çok zararı var onların. Google'ın arayüzünü indirebilirsin. Oldukça stabildir. Sonra bir factory reset at. Yine devam ederse farklı yollar düşünürüz.

Launcher tavsiye etmem. Arkada hem Touchwiz, hem de launcher çalışacağı için sistem daha çok yavaşlar.
Yükledikten sonra daima bunu kullan seçeneği işaretlendiğinde sadece 1 arayüz çalışıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı