Galaxy S4 KitKat Reset Sorunu

Onur Akgül

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık bir ay önce telefonuma [İ9505] 5.0.1 Romu yüklemiştim. Nedeni ise telefon sürekli özellikle arama yaparken kendi kendine reset atıyordu. Reset dediğim Samsung'un mavi logosu geliyor sonra telefon açılıyordu. 5.0.1'den istediğim performansı alamayınca KitKata geri döndüm.
Daha sonra şunu fark ettim ki telefona root attıktan sonra root ile işlem yapınca telefon kendine aynı şekilde reset atıyor. Root kaynaklı mı yoksa KitKat kaynaklı mı çözemedim. 5.0.1'e dönmeyi gerçekten istemiyorum fakat 5.0.1'de böyle bir sorunum yoktu. Acaba KitKat'ın başka bir romunu yüklesem düzelir mi? (Root kullanmak zorundayım.) Yoksa 5.0.1'e geri mi dönmeliyim? ( Rom kaynaklı ise Rom önerilerinizi bekliyorum.)

Belkide root kullandığınız programlar sebep oluyordur ?

Ben güncel sürümü rootsuz denemenizi tavsiye ederim.

Belkide root kullandığınız programlar sebep oluyordur ?

Ben güncel sürümü rootsuz denemenizi tavsiye ederim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Öncelikle evet Root kullandığım işlem buna sebep oluyor. Lakin aynı programla 5.0.1 de böyle bir sorunum yoktu. Kesinlikle tavsiyenizi dikkate alacağım. Ülke sürümü fark eder mi ? Hangi ülkenin romu [i9505] benim için saglıklı olur?

işlemci fazla ısınırsa kendi kendine res atar kullandığınız romdan olabilir bu arada i9505 s4 ün türkiye sürümü deyil

işlemci fazla ısınırsa kendi kendine res atar kullandığınız romdan olabilir bu arada i9505 s4 ün türkiye sürümü deyil
5.0.1 de böyle bir reset sorunu söz konusu değil. Bu arada reset dediğim samsun logosunun görünüp pin istemeden tüm uygulamalar sonlandırılmış şekilde telefonun açılması (bilmem anlatabildimmi.)
Öneriniz nedir hocam ? Kitkattan vazgeçesim yok, 5.01 e geri mi dömeliyim yoksa başka bir siteden kitkat romu mu indirmeliyim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı