- Makaleler
- 2
Merhabalar. Telefonun versiyonu I9505. Telefonu elime aldığım gibi direk aşağıya koyduğum videodaki S7 ROM'dan attım ve gayet stabil şekilde çalışıyordu başlarda. 1 buçuk ay falan oldu bu arada elime geçeli telefon. Başlarda stabil, hızlı ve güzel şekilde çalışırken birden bir sıkıntı olmaya başladı ve telefon aşırı ısınıyordu. Mesela hani sadece müzik dinliyorum başka herhangi bir işlem yapmadan telefonda, kulaklığı taktım falan. O şekilde bile ısınıyordu ve su gibi akıp gidiyordu şarj falan kalmıyordu. Bataryadan şüphe ettim başta. Çünkü telefonu kendi orijinal şarj cihazı ile değil, başka şarj cihazları kullanıyordum. Bu yüzden böyle bir ihtimal düşündüm. Sonrasında yeniden ROM atsam düzelir mi diye düşünüp, attım ve ufakta olsa bir düzelme oldu. Son zamanlarda çok sorun yapmaya başladı. Su gibi şarj yiyor. %50 şarjdaydı. Yarı parlaklıkta yarım saat falan sadece Whatsapp kullandıktan sonra şarj 24'e falan düştü. Isınma da vardı.
Evet arkadaşlar durum bu. Ne yapmalıyım, batarya mı sıkıntı oluşturuyor yoksa ROM mu problemli?
ROM; THOR Galaxy S7 Style Rom v1.5|Marshmallow |Galaxy S4 - YouTube
Evet arkadaşlar durum bu. Ne yapmalıyım, batarya mı sıkıntı oluşturuyor yoksa ROM mu problemli?
ROM; THOR Galaxy S7 Style Rom v1.5|Marshmallow |Galaxy S4 - YouTube
Son düzenleyen: Moderatör: