Galaxy S5 Cızırtı Sesi, Donma ve Açılmama Sorunu

Pirlede

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2015
Mesajlar
106
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba benim Galaxy S5 telefonum var. Telefonumu kullanırken bazen rahatsız edici bir cızırtı çıkarıp titreyerek donuyor ve tek çare pili çıkarmak oluyor. Bu sefer pili takınca telefon açılmıyor, Samsung simgesinde takılıyor. Bazen açılıyor tekrar cızırtı sesini çıkarıp donuyor ve yine pili çıkarıp takmak zorunda kalıyorum.

Yeni pil aldım, format attım olmadı. Acaba bu sorun neyden kaynaklanıyor?
 
Odin ile herhangi bir offical ROM yükle yapabilirsen bir eski sürüm indir veya yükselt yine devam ederse donanımsal bir sorun vardır.
 
Şuan rom attım fakat, durum aynı bu sefer Samsung yazısı geliyor ardından ekran siyahlaşıyor fakat üstte mavi bir ışık var o yanmaya devam ediyor.
 
ROM'u attıktan sonra aynı sorun vardı. Telefonun içini açtım zar zor kabloları söküp tekrar taktım. Ekran filmi zarar gördü üst taraflar hep beyaz oldu. Sonra telefonun parçalarını bağlayıp tekrar başlattım. Samsung yazısında biraz kalıp açıldı şuan umarım tekrar olmaz o sorun.

Bu bozulan filmi nasıl onarabilirim. İllaki ekran mı değişmesi gerekir.

S5 alacak olanlar bir daha düşünsün.
 
Dokunmatik ekran ile öndeki cam arasında mı oldu bu beyazlık?
Maalesef ön camda 5 para etmeyen koruyucular var, dokunmatik ekran ile arka kısmında oldu bu siyahlık. Sanırım ekran filmi hasar gördü. Resim atabilirim isterseniz.

ROM'u stock ROM'lardan yükledim. Şuan telefon açık ve önceki hatalar olmadı.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı