Galaxy S5, LG G3 ya da Xperia Z2

ozmo

Kilopat
Katılım
16 Haziran 2014
Mesajlar
90
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum. Eski telefonum xperia mini pro samsung s5 , lg g3 , xperia z2 arasında kararsız kaldım s5 e daha yakınım ama karar veremedim. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LG G3 te yüksek çözünürlükten dolayı ısınma problemleri var. Z2 de 4k videoda aynı sorun yaşanıyor. Bence s5 en iyi çözüm. Bu telefonların hepsi çok iyi performans verir ama önemli olan sizin tasarımdaki tercihiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende s5 düşünüyordum ama kasma yapıyor dediler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki vatan computer ın indirimleri oluyor dediler. Haftasonu filan bu konuda tam bilgisi olan arkadaş var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda daha çok neye önem verdiğine göre değişir . Ancak şunu söylemeliyim ki samsung arayüzünde zamanla kasmalar olabiliyor . O yüzden önermem. Lg g3 e gelince yüksek ekran çözünürlüğünden dolayı ısınma çok oluyor ve bazı donanım özellikleri teknik özelliklerini karşılayamayabiliyor. Bu yüzden en stabil ve fikrimce içlerinden hiç düşünmeden alabilirsin dediğim z2 olur .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle G3(32GB) sakın 16GBlik alma çok fazla donuyor telefon, bende 32GBlik olanı var ve muhteşem telefon şiddetle tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı