Galaxy S5 mi LG G3 mü yoksa Sony Xperia Z2 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün çıkmıyacak mıydı o note 4?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum ne zaman çıkacagını. Bu yıl içinde çıkacak galiba.

3 eylül falan demişlerdi sanki.
Beklemeyi de hiç sevmem yine de bakacaz artık.

Cyanogenmod yüklersen ikonlarda değişecektir arayüzü gayet güzel ve akıcı beğenirsin bence. Hele Samsung'un arayüzünden sonra uçuyo gibi hissedersin kendini.

Hocam biraz bekle derim ben. Çünkü bu hafta yeni telefonlar tanıtılacak ve 1 ay falan sonra da çıkmaya başlar. O zaman tekrar konu aç. Ben de XPERİA Z2 alıcaktım fakat fuarda tanıtılcak ürünleri görmeden karar vermek istemedim. Ama karar yine de senin.

Çok teşekkürler hepinize.

Note 4 fiyatı açıklanmış 940 dolar yani 2.500 TL bütçen yetiyorsa onuda listene ekleyebilirsin.

Bu konu biraz fazla açıldı sanki ya, biraz aratın sayfada bin tane bulursunuz bu tarz konu ve konu açmadan da istediğiniz cevabu bulursunuz zaten. Çünkü her konu altında 4-5 sayfa aynı şeyi tartışmanın bir anlamı yok.

Z2'de ısınıyor alternatif olarak s5 kalıyor. Bence s5 diğerlerinin tipi iyi olabilir ama sonuçta samsung profosyonel. Z2 4k video çekince telefon ısınıp kamera programını kapatıyor.

Öyle diyosun ama kaç dakikadan sonra ısınıyor. Isınmayan telefon mu olur sonuçta 4k video çekiyor telefon daha ne bekliyorsun.

Ayrıca s5 almak aptallık olacaktır. Z2 iyi bir seçim olabilir kamera bakımından falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı