Galaxy S5 problem üstüne problem

Alp34

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
218
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım; Google Play Store hiçbir şey inmiyor! | Technopat Sosyal

Burada sorunu detaylı bir şekilde anlattım resimlerle. Google Play Store'dan hiç bir şey inmiyordu. Bende telefonun ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına sıfırla dedim. Sıfırlandı ilk 1-2 saat rahat rahat Google Play Store'dan uygulama indirebiliyordum sonra bu sorun tekrar patlak verdi.

Bu yetmezmiş gibi artık Bluetooth, Wi-Fi Direct gibi özellikleri kullanamıyorum.

Telefonu alalı 1 ay civarı oldu eskiden Bluetooth çalışıyordu test etmiştim ilk aldığım günlerde. Sizce garantiye vermeli miyim?

Şimdiden teşekkürler.
 
Galiba bu Android 4.4'de olan bir sorun. Benim tabletimde de birşey indirince durduruldu diyor. Güncelleme bekliyorum. Bluetooth bende de açılınca durdurulu diyordu ve kalıyordu. Wi-Fi'ye böyle birşey olmamıştı. Garantiye verin.
 
Peki bir sorum daha olacak. Ben format atarken yedek almak için "USB Hata Ayıklama"'yı açmak zorunda kaldım. Bunun içinde geliştirici seçeneklerini açtım. Bu garantiyi etkiler mi?
 
Ben de S5 kullanıyorum. 3 ay gibi bir zaman geçti alalı. Henüz belirttiğin ya da farklı bir sorunla karşılaşmadım. Son derece memnun kaldım yani. Fabrika çıkışlı bir hata olabilir telefonunda.
 
@Cryptic evet ben de telefonumdan kaynaklanan bir sorun oldugunu düşünüyorum. Garantiye vereceğim fakat onlarda cok uğraştırıyorlar. :/ Ama napalim mecbur tek çözüm garanti sanırım :)

@Berkant Ayhan Karabudak "941" hatasını diyorsunuz sanırım. Bende de aynı hatayı veriyor, tekrar indir dediğimde hata gelmiyor ama işte benim bu problem ortaya çıkıyor :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı