Galaxy S6 donma ve sürekli yeniden başlama sorunu

gökhan yrlmz

Hectopat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda faturalı hat tarifesine ek olarak satın aldığım galaxy s6 durduk yere hiç bir işlem yapmadan donuyor ve sürekli olarak yeniden başlatıyor. Buna benzer sorun yaşayan arkadaşlarımız var mı varsa çözümü biliyorlarsa lütfen yardım eder misiniz? Bu donma ve yeniden başlama sorununun RAM ile alakası olabilir mi? Teknik bir arıza olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler.

Kardeş birebir aynı sorun bende de oluştu. Sorunu nasıl giderdin acaba? Yoksa telefonu iade almayı kabul mü ettiler, nasıl bi sorunla karşı karşıya olduğumu bilirsem çok iyi olur şarj sırasında bile donduğu oldu. Cevabını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Kardeş birebir aynı sorun bende de oluştu. Sorunu nasıl giderdin acaba? Yoksa telefonu iade almayı kabul mü ettiler, nasıl bi sorunla karşı karşıya olduğumu bilirsem çok iyi olur şarj sırasında bile donduğu oldu. Cevabını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hocam sorun direkt telefonun anakartında oluşuyor. Teknik servise verip anakartın değişim talebinde bulunuyorsun ve onlar 1 hafta ya da 10 gün (değişebilir) içerisinde telefonu yeni anakarta ulaşmış bir şekilde teslim ediyorlar.

Yalnız dosyaların gider mi onu bilmiyorum. Ondan sonra da telefonun yeni bir (IMEI) numarası alıyor, onu da kayıt ettireceksin, bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, telefonu birkaç gün önce garantiye verdim ve cevap bekliyorum. IMEI kaydı nasıl oluyor bu arada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı