Machenike GX30 vs Havit H2002P

Vemmyzs

Yoctopat
Daha fazla  
Selam,
Machenike GX30 ile Havit H2002P 7.1 arasında kaldım.
Hem oyun hem müzik için hangisi daha mantıklı, ses ve mikrofon olarak nasıl?
Ayrıca bu modellerde bilinen kronik sorun (cızırtı, boğuk ses, parazit vs.) var mı?

Son düzenleme:
GX30 kullanıyorum alalı 2 hafta oldu şimdilik bir sorun yok. Ama kafanız büyük veya ortalamaysa sorun çıkarabilir çünkü küçük kulaklık ben en son ayarında kullanmama rağmen uzun süreli kullanımda baş ağrısı falan yapıyor bazen. Mikrofonu gayet iyi.

GX30 kullanıyorum alalı 2 hafta oldu şimdilik bir sorun yok. Ama kafanız büyük veya ortalamaysa sorun çıkarabilir çünkü küçük kulaklık ben en son ayarında kullanmama rağmen uzun süreli kullanımda baş ağrısı falan yapıyor bazen.
Seste boğukluk var deniyordu ayriyeten mikrofon kalitesi nasıl

Seste boğukluk var deniyordu ayrıyeten mikrofon kalitesi nasıl.

Boğukluk dediğimiz şey kronik bir sorun değil, direkt bir sorun değil. Kullanılan sürücüye ve kullanan kişinin kulağına göre değişir çünkü. 10 kişiye sor yarısı boğuk desin yarısı net desin, sen yine cevap alamazsın. Kulaklar farklı çünkü. Ya kendin alıp deneyeceksin, ya da bütçe yükseltip çok safe bir model alacaksın.

Selam,
Machenike GX30 ile Havit H2002P 7.1 arasında kaldım.
Hem oyun hem müzik için hangisi daha mantıklı, ses ve mikrofon olarak nasıl?
Ayrıca bu modellerde bilinen kronik sorun (cızırtı, boğuk ses, parazit vs.) Var mı?

Bende gx 30 kullanıyorum Havit aldıgım an iade ettim bozuk çıkmasından dolayı gx 30 kesinlikle.

Seste boğukluk var deniyordu ayriyeten mikrofon kalitesi nasıl
Daha önce ses programı indirmiştim yeni kulaklık aldım ondada ses bozuk sanıp iade etmiştim daha sonra kullandığım uygulamadan olduğunu anladım , programı sildim gx30 almıştım kullanıyorum şuan sorun yok belki o kulaklıktada yoktu sorun programdan dolayı bozuk sandım büyük ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı