Galaxy S6 Edge vs iPhone SE

Yusuf Söylemez

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. SE'nin ekranı 4.5" falan olsa direk alırdım ama 4" fazla küçük geliyor. Birde 16GB hafızaya sahip 32GB'lık model bütçemi aşıyor. Bu arada şu ana kadar hiç iOS kullanmadım, ne nasıl bilmiyorum. Son olarak telefonun sıkıntı çıkarmadan 2-3 yıl gitmesi gerek. Ben S6 Edge'e daha yakınım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yada 1500₺ ile Mi5s mi almalıyım ?

Mi5s'i aldığımız gibi kullanıyoruz değil mi? ROM işleri falan beni biraz korkutuyor da. Kronik sorunları falan da yoksa kararımı bu yönde kullanacağım.

kesinlikle ıphone 6 almayın benim tavsiyem .
mi5s alıp kullana bilirsiniz heepsiburada var ise daha sağlıklı olur.

Mi5s'i bende istiyorum ama dediğim gibi kronik sorunsuz, stabil bir telefon arayışındayım. Iphone SE'yi de zaten bu yüzden listeme aldım. Mi5s kullanan yada yakını kullanan kimse falan yok mu forumda? Eğer sorunsuz bir telefonsa Mi5s düşünmeden alırım.

Mi5s'i bende istiyorum ama dediğim gibi kronik sorunsuz, stabil bir telefon arayışındayım. Iphone SE'yi de zaten bu yüzden listeme aldım. Mi5s kullanan yada yakını kullanan kimse falan yok mu forumda? Eğer sorunsuz bir telefonsa Mi5s düşünmeden alırım.
Mi5s kullanan ile karşılaşmadım ama mi5 hem kullanan var hemde ufak bir inceleme yapmıştım sıkıntısı yoktu yine de araştırın

İphone 6 ile mi5s ve mi 5 evet kıyaslanmaz çünkü arada dağlar var iphone 6 eski donanıma sahip .

Hiç bir telefonu iPhone ile karşılaştırmazsın. Umarım vermek istediğim mesajı almışsındır. :)
Cihaz olarak istenilen rahat bir şekilde kıyaslanır lakin ios ve android platformu tam manası ile kıyaslanamaz 2 işletim istemininde + ve - yönleri var ios için örnek muhteşem ram optimizasyonu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı