Galaxy S7 Edge Alınır Mı?

Samsung Galaxy S7 mi Samsung Galaxy S7 Edge mi?

• Samsung Galaxy S7

Oy: 4 36,4%
  • Samsung Galaxy S7 Edge

Oy: 6 54,5%
  • Samsung Almam!

Oy: 1 9,1%

• Oy verenlerin toplamı
    11
  • Anket kapandı .
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Gıda Mühendisliği & Bilgisayar Programcılığı
Arkadaşlar Samsung Galaxy S7 Edge almayı düşünüyorum. Fakat şuan ki telefonum Galaxy S4 ve 3 senedir kullanıyorum. Son 1 senedir bana çektirmediği kalmadı. Bir Samsung almam demiştim ama S7 Edge çok iyi diyorlar. Tasarımıda çok hoşuma gitti.
İstediği özellikler şuanlar;
1 - Şarjı 1 günü çıkarsın (Edge'in Batarya Kapasitesi Daha Yüksek)
2 - 3 sene beni götürsün.
3 - Ses kalitesi net ve yüksek olmalı.
4 - 3-4 program arkada çalışırken kasmasın.

Sizce bu telefon alınır mı veya alternatifi var mı (benim istediğim özelliklere göre)?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Alternatif olarak HTC One M10 önerebilirim. Telefonun dün lansmanı yapıldı. Teknik verilere bakacak olursak bayağı iddialı bir cihaz. Arayüz konusunda da sizi üzeceğini hiç sanmıyorum. Tasarımı hoşunuza gider mi bilemiyorum. İncelemeniz lazım.

1. HTC pil konusunda bu sefer iddialı konuşuyor. Pil 3000 mAh'e yükseltilmiş ve 2 güne kadar batarya ömrü sunuyormuş.
2. Güncellemelerini yaparsanız ve özenli kullanırsanız 3 seneyi çok rahat çıkartır diye düşünüyorum.
3. BoomSound teknolojisini barındırdığı için net ve yüksek bir ses verecektir.
4. Teknik özellik ve arayüz bakımından çok iyi bir cihaz. 3-4 programla kasacağını sanmıyorum.

Fiyat : 2999 TL. Mayıs ayında Türkiye'de satışa çıkıyor.

S7 Edge çok iyi bir telefon, beklentilerini karşılar. Daha ucuz bir telefon istiyorsanızda S7 ve NOTE 5 alabilirsin. S4 seni 3 yıl götürmüşse bu telefon da seni o kadar götürür ve arayüz olarakta yeni Touchwiz arayüzü var. Telefonun daha da stabil bir şekil de çalışmasını istiyorsanda HTC 10 alabilirsin. Ben S7 almanı öneririm.

Bugün Turkcell'de ve Samsung'un mağazasında S7 Edge'a baktım. Cihaz gerçekten güzel duruyor. Tasarımı çok hoş. Metal kasa ve camın hissiyatı güzel. Dünde HTC One M10 tanıtıldı arkadaşın söylediği gibi. Bu zamana kadar asıl bekleme sebebimde buydu. HTC One'ın yeni sürümünü bekliyordum. Ama gerçek şu ki beklentilerimi karşılamadı. Herhalde S7 Edge alacam.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Beyler s7 edge metal ile edge ekranı arasından ışık sızması var sanırım bende? Kullanan arkadaşlar ya da bu konu hakkında fikri olanlar, önemli bir sorun mu bu sadece gece farkediliyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S7 Edge kesinlikle alınabilir Samsung yine S7 serisi ile akıllı telefon dünyasının zirvesine oturdu. Gerek işlemci güç ve performansı gerek çok kuvvetli vulkan api destekli grafik işlemcisi ve DDR4 ram seçeneğiyle şuan lider konumdadır. Bahsettiğin gibi kesinlikle kasma yaşatmayacaktir. Ses kalitesi kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacaktır. S6 kullanıcısı olarak sarjım çok rahat 1 gün hatta daha uzun gitmekte ki iyileştirmelerden sonra S7 serisi daha iyi olmuştur. Düşünmeden alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı