Bahsettiğiniz telefonu 6 ay gibi bir süredir kullanıyorum. Takılma, donma veya benzeri sorunlarla karşılaşmıyorum. Samsung Galaxy S7 Edge modelinin 13 Nisan 2018 tarihinde Android Oreo güncellemesi alması bekleniyor; bu güncelleme gelirse arayüz daha rahat ve işlevsel bir kullanım sunacak.
Android telefonlar iOS işletimine sahip telefonlar gibi çok güzel bir sistem olan "al-kullan" mantığı ile çalışmıyor maalesef. Android tabanlı bir telefon kullanacaksanız telefonunuzun bakımına dikkat edip daha da uzun süreli akıcı bir deneyim elde edersiniz. Android telefonlar bilgisayar gibidir. Ne kadar dikkatli kullanırsanız o kadar verim alırsınız. Sürekli uygulama indirip tekrardan bu uygulamaları silmek, gereksiz dosyaları telefonda barındırıp dosya temizliği yapmamak ve benzeri durumları tekrarlamak telefonunuzu yoracağı için donma, takılma ve kapanma sorunları yaşamanız çok normal olacaktır.
Ben kendi telefonumu dikkatli kullanıyorum ve şuan çok memnunum. Bunların dışında sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.