Galaxy S7 Edge Fiyatı Düşer Mi ?

MasterYuss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 hafta sonra telefon alıcağım. iPhone 6S düşünüyordum ama S7 Edge ile arasında fiyat farkı yokmuş. Bende Edge almaya karar verdim. Performans konusunda daha iyi sonuçta.

Şuan fiyatı 2570tl. 1-2 ay sonra bu fiyat daha da düşer mi ? Ne kadar olur ?

Bence 2200 civarına düşer dostum. Ben şu an iphone 5s kullanıyorum , geçen ay s7 edge nin fiyatına baktığımda 3200 civarıydı. 1-2 ay sonra kesin düşer
Hocam 6S hakkında ne düşünüyorsunuz ? Stabilite bakımından Androidden çok daha iyi ama kamera , performans , pil vb. bakımlardan da S7 Edge daha iyi.

En az 2 yıl kullanıcağım o yüzden tereddütlüyüm. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Hocam 6S hakkında ne düşünüyorsunuz ? Stabilite bakımından Androidden çok daha iyi ama kamera , performans , pil vb. bakımlardan da S7 Edge daha iyi.

En az 2 yıl kullanıcağım o yüzden tereddütlüyüm. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
6s alırsan 2 sene sonra değerinden aşırı birşey kaybetmez ama s7 edge bayağı bir değer kaybeder dostum. Stabilite konusunda da , bende hep iphone un önde olduğunu söylerdim ama s7 edge bu farkı kapatmış gibi gözüküyo. Ayrıca 6s in 2500 tl olan sürümü 16 gb , içerisinden 12 gb kadarını kullanabiliyorsun bunu da göz ardı etme dostum

Arkadaşlar 2 hafta sonra telefon alıcağım. iPhone 6S düşünüyordum ama S7 Edge ile arasında fiyat farkı yokmuş. Bende Edge almaya karar verdim. Performans konusunda daha iyi sonuçta.

Şuan fiyatı 2570tl. 1-2 ay sonra bu fiyat daha da düşer mi ? Ne kadar olur ?
KARDEŞİM 1HAFTA BEKLE DERİM DÜŞTÜ DÜŞTÜ DÜŞMEDİ AL ÇÜNKÜ 1 AY SONRA ALSAN BİLE 200 TL YADA 300 TL DÜŞER AMA O TELEFONA ARTIK KİMSE BAKMAZ ANLADIMMI NE DEDİĞİMİ BENDE ÖYLE YAPICAM

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı