Gündelik kullanım için alınır.Elimde 16 GB J7 var ve hiç yetmiyor. S8 64 GB alacagim 2.el 1500 civarlarına J7 YouTube acmiyor artik Instagram WhatsApp Clash of Clans vb indirecegim kamera önemli almam uygun mu alınır mı? Kronik bir sıkıntısı var mı?
amoled yanığı hiç önemli degil farkedemiyorum ben bileKesinlikle alınır. Kronik sorun denemez ama ekranı bir inceleyin. Yııların etkisi AMOLED yanığı olabilir.
J7'min kamerası inanmazsın hiç çekmiyor arka kamerası siyah lekeli ardına buğulu çekince goruntu yok oluyor zaten güç tusu bozuk cihaz cok yavas 16gb heŕyeri kırık birsürü dert var yeni telefona bile razıyımJ7'den daha iyi deneyim sunacağı kesin. Kamera derken tabii ki çok beklentiye girmeyin ama J7'ye göre daha iyi olacak. Eğer temizse bir süre daha kullanılır, alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.