Galaxy S8 AMOLED yanığı

Chesen

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Elimde AMOLED yanığı olan bir S8 var. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı? Ekranı değiştirmeden düzeltmenin. Bayağı pahalı ekran değiştirme ücreti ve ben ödemek istemiyorum. Böyle navigasyon simgelerinin (alttaki 3 simge) tam ekrana geçildiğinde izi var. Beyaz ekranda belli ediyor bu arada bir de PUBG ve Call of Duty gibi oyunlarda. Bir de klavye lekesi gibi bir şey var. Ekran da pembemsi bir renkte. İnternette AMOLED yanığı olarak karşılaştım. Olayı açıklar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef bendede aynı problem var. İki gün boyunca şarjda Amoled renk döngüsünde beklettim yine geçmedi belki sen daha şanslı olursun. Playstoredan Amoled Burn in Fixer indirerek renk döngüsüne al telefonu. Ekran parlaklığını sona kadar aç otomatik parlaklığı kapat. (Aynı yer yandı bendede navigasyon butonları.)

Garantisi varsa gönderin, bende de oluşmuştu gönderdim sorunu giderip geri gönderdiler, 1 ay içerisinde tekrarladı daha da arttı, tekrar gönderdim ekranı değişip gönderdiler. Garantisi bitikse pek yapacak bişi yok ekran değişikliği SAMSUNG telefonlarda pahalıdır. Şuan bende S7 Edge var klavye izi ekranda kalmış ama sorun olmuyor kullanabiliyorum o şekilde.

Garantisi varsa gönderin, bende de oluşmuştu gönderdim sorunu giderip geri gönderdiler, 1 ay içerisinde tekrarladı daha da arttı, tekrar gönderdim ekranı değişip gönderdiler. Garantisi bitikse pek yapacak bişi yok ekran değişikliği SAMSUNG telefonlarda pahalıdır. Şuan bende S7 Edge var klavye izi ekranda kalmış ama sorun olmuyor kullanabiliyorum o şekilde.
Maalesef garantisi sona erdi
Malesef bendede aynı problem var. İki gün boyunca şarjda Amoled renk döngüsünde beklettim yine geçmedi belki sen daha şanslı olursun. Playstoredan Amoled Burn in Fixer indirerek renk döngüsüne al telefonu. Ekran parlaklığını sona kadar aç otomatik parlaklığı kapat. (Aynı yer yandı bendede navigasyon butonları.)
O kalan pikselleri de götürür diye açmadım 🤪

Götürmesi lazım zaten. Ötekileride aynı derecede yakıcak ki. Ekranın her tarafı aynı yanarsa farketmiyosun bozuk pikselleri amacı o uygulamanın. Her ne kadar bende işe yaramasada. Başkasının telefonuna yaptığımda işe yaramıştı. (Komik, aynı uygulamayla başkasının telefonunu tamir edebiliyorum benimkinde çalışmıyor.) 😅

Götürmesi lazım zaten. Ötekileride aynı derecede yakıcak ki. Ekranın her tarafı aynı yanarsa farketmiyosun bozuk pikselleri amacı o uygulamanın. Her ne kadar bende işe yaramasada. Başkasının telefonuna yaptığımda işe yaramıştı. (Komik, aynı uygulamayla başkasının telefonunu tamir edebiliyorum benimkinde çalışmıyor.) 😅
Böyle olduğunda görüntüde sıkıntı yaşamaz mıyım veya tamamen pembe olmaz mı? Sorunumu şöyle açıklayayım:

Klavye izi var hafif, Navigasyon çubuğu Simgelerinin izi var kalktığında belirgin oluyor. Bir de ekran pembe (yanan pixellerin) . Rengi çekebildiğim kadar soğuğa çektim normal ekran beyaz ama uygulamaya girince aynı pembeye dönüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı