Galaxy S8 Isınma Sorunu

@SunSet 2,5 yıldan fazla G2 kullandım, bu 2017 Ekim ayına kadarda G2 kullandım. Daha sonra G2 kendi kendine ekranı bozuldu ve bataryada miladını doldurunca telefonu değiştirmek zorunda kaldım. J7 Prime aldım sonra, şimdi de S6 kullanıyorum.

@SunSet 2,5 yıldan fazla G2 kullandım, bu 2017 Ekim ayına kadarda G2 kullandım. Daha sonra G2 kendi kendine ekranı bozuldu ve bataryada miladını doldurunca telefonu değiştirmek zorunda kaldım. J7 Prime aldım sonra, şimdi de S6 kullanıyorum.
G2 dayanmış yinede benim G4 2. yılı dolduracak 2 ay sonra beni bir kaç sene daha idare etsin değiştireceğim. Andorid 7.0 ROM attım ısınma sorunu ve bataryada performans sağladı önceden 3.5 saat ekran süresi alıyordum şimdi ise 4.5-5 saat ekran süresi alıyorum. Bu firmalardan çektiklerimiz nedir yavaşlıyor diyor üst sürümlerde fakat 6.0 dan daha akıcı ve iyileştirmeler var.

@SunSet Açıkçası bende telefon konusunda çok şansız biriyimdir, en çok bana dayanan model G2 oldu. İkinci el olarak S6 aldım bu defa da başıma hızlı şarj olmama ve bilgisayara USB ile bağlıyorum telefonu PC görmüyor. Şimdi de başıma bu çıktı.

@SunSet Açıkçası bende telefon konusunda çok şansız biriyimdir, en çok bana dayanan model G2 oldu. İkinci el olarak S6 aldım bu defa da başıma hızlı şarj olmama ve bilgisayara USB ile bağlıyorum telefonu PC görmüyor. Şimdi de başıma bu çıktı.
Bak bu kötü olmuş ikinci el almasaydınız keşke hocam. Garantisi var mı cihazın?

@SunSet Yok garantisi, sokette değişti yine bir şey değişmedi. Bu sorunu yakın çevrenden hiç duydun mu acaba? Bana yazılımsal gibi geliyor ama orijinal kablo ve şarj adaptörüyle denedim aynı sorun devam ediyor.
Benim arkadaş da vardı şarj konusunda sıkıntılıymış telefon. Şarjı erken falanda bitiyor demişti fakat onda Edge olanı vardı. Tabi bundan 2 yıl önce demişti bana. S7 Egde kullanan arkadaş da pembe çizgi sorunları vardı. Çevremde Samsung kullanan var. A7 2016 ve A5 2016 ekran sorunları vardı.

@SunSet S6 Edge ile benzer bir model, eğimli ekran dışında, tek tük ufak farklılıklar söz konusu. S7 Edge modellerinde pembe çizgi ekran çıkan benim çevremde de var. Benim modelin şarj konusunda bir sıkıntısı yok, ilk aldığımda şarj aşırı derecede kötüydü pili kalibre ettikten sonra 4-5 ekran süresi alabiliyorum.

@SunSet S6 Edge ile benzer bir model, eğimli ekran dışında, tek tük ufak farklılıklar söz konusu. S7 Edge modellerinde pembe çizgi ekran çıkan benim çevremde de var. Benim modelin şarj konusunda bir sıkıntısı yok, ilk aldığımda şarj aşırı derecede kötüydü pili kalibre ettikten sonra 4-5 ekran süresi alabiliyorum.
S6 da ekran sorunları duymadım. Isınma sorunu var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı