Galaxy S8 NFS No Limits Yansımaların Kasması

DragonG

Kilopat
Katılım
13 Mart 2017
Mesajlar
282
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Galaxy S8'de Nfs No Limits oyununda araç üzerindeki yansımalar kasıyor ama oyunda takılma ve kasma yok. Araç grafikleri yeterli değil gibi ama başka bir telefonda karşılaştıramadım. Bunun sebebi nedir? Android'in eski sürümünde ve Oreo'da yansımalarda kasma var. Antutu Benchmark sonuçları 202000 civarındaydı.
 
Araç üzerindeki yansımalar kasıyor diyorsunuz, oyun da kasma yok diyorsunuz aynı şeyler değil bunlar. Bu gibi oyunlar düzenli olarak güncelleme alıyor senin baktığın video ile şuandaki optimizasyon benzer olmayabilir. Game Launcher uygulamasından da çözünürlük düşür, ayarları kurcala.
 
Game Launcher üzerinde yaptığım şeyler işe yaramıyor ama oyunun grafik dosyasını değiştirince düzeliyor denedim ama bu optimizasyon yapmaması başka oyularda da olur her oyun için uğraşmam gerekiyor. Bir de grafik dosyasını değiştirince yağmurlu havalarda araç uzerinde su damlaları gözüktüğünü farkettim ama fps drop oldu birkaç kez.
 
Son düzenleme:
Benim telefonumda bir optimizasyon sorunu var ama bu sorunun tüm S8' lerde değilde bende olması garip.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı