Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın Fiyatları Nasıl?

Genel geçer konuşan sensin, senden akıl alacak değilim. İphone modelleri daha yüksek fiyatlara satılırken İOS sonuçta alınır diyenlerde sizlersiniz. İphone 8 modelleri de 6000 TL fiyatlarından çıkacak onlara da pahalı diyecek misin? İphone 7 modelinden de daha fiyatını hak eden Android amiral gemileri var.
 
@BERWAR dediğiniz gibi hocam İphone da +4500 fiyatlarla çıksın rez alın ben PAHALI diyeceğim :) Onun dışında haklısınız telefon piyasasının fiyatları böyle devam ederse amiral de alınır gemi de :)
 
İphone 7 Plus 128 GB modeli 4200 TL üstü, kırmızı modeli Apple sitesinde 5000 TL. Bu paraları İphone modellerine verip pahalı demeyenler 4000 TL olan S8 modeli pahalı diyor. Benim tepkim bu marka fanatikliği yapanlaradır, bunlar İphone modelleri de asla pahalı demezler. Bu fiyatlara hiçbir telefon alınmaz. Bir önceki senenin amiral gemi modellerini almak daha mantıklı. XZ Premium ve diğer Android amiral gemileri de S8 modelinden farklı olmayacaktır Türkiye'de. G6 biraz daha düşük fiyatta gelebilir. O da G5 ile donanım olarak aynı. S8 Plus gereksiz bir model olmuş bana göre. Mademki bu modeli çıkartacaktı RAM tarafında iyileştirme ve batarya tarafında da artış yapsaydı daha iyi olurdu. Yoksa iki model de güzel ama fiyatları da aşırı pahalı. Bunun Dolar ve vergi sebeplerinden de böyle olduğu aşikar.
 
Fanatiklere zaten hiçbir şey anlatmazsın hocam. Ama şöylede bir durum var fiyatlar kime göre neye göre ucuz yada pahalı? Ben esnafım mesela bana pahalı geldi. Öğrenciyle yada asgari ücretle geçinen insanla geliri daha iyi olan insanı bir tutamayız. Rakamlar 8-9-10 diye gittikçe anladığımız kadarıyla markaların hitap ettiği kullanıcılar sınıflandırılacak. Geliri yüksekler güncel takip edecek düşük olanlarda 2-3 model geriden gelecek her tüketim ürününde olduğu gibi..
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı