F FatihE55 Kilopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum. Ancak birkaç telefon arasında kaldım. Sizden ricam en mantıklı, uygun olan telefonu seçmeniz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2017
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum. Ancak birkaç telefon arasında kaldım. Sizden ricam en mantıklı, uygun olan telefonu seçmeniz.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2017 #2 Fiyat performans olarak Mi6 ve OP5 almak daha doğru eğer ithalatçı ürün almaya sıcak bakıyorsan. Diğer modeller arasından da önerim S8 olur.
Fiyat performans olarak Mi6 ve OP5 almak daha doğru eğer ithalatçı ürün almaya sıcak bakıyorsan. Diğer modeller arasından da önerim S8 olur.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 6 Aralık 2017 #3 Android telefonların değeri çabuk düşmekte. Uzun vadeli düşünüp sonunda satmak istersen Iphone 7 mantıklı olandır.
Android telefonların değeri çabuk düşmekte. Uzun vadeli düşünüp sonunda satmak istersen Iphone 7 mantıklı olandır.