Çoğu bağlanamıyor hatası veriyor.Tam olarak ne. Başarısız diyor? Önce format data yapın hocam.
Bu alıntı olan mesajda bazı yerleri kırmızı yaptım. O kırmızı olan yerleri seçin.
ilk önce şimdi format data yapıyorumÇoğu bağlanamıyor hatası veriyor.
Çoğu bağlanamıyor hatası veriyor.Tam olarak ne. Başarısız diyor? Önce format data yapın hocam.
Bu alıntı olan mesajda bazı yerleri kırmızı yaptım. O kırmızı olan yerleri seçin.
ilk önce şimdi format data yapıyorumÇoğu bağlanamıyor hatası veriyor.
Çoğu bağlanamıyor hatası veriyor.
Temizleme başarılı format datadan sonra. Şimdi install yapacağım.Tuhaf, format data yaptınız mı peki?
Ona göre farklı bir TWRP vereceğim.
Temizleme başarılı format datadan sonra. Şimdi install yapacağım.
Şu an install bölümündeyim. KuruluyorReboot kısmından Recovery Reboot yapın sonra İnstall yapin hocam.
Ekran görüntüsünü bu şekilde buraya atabilirsiniz. Aklınızda bulunsunŞu an install bölümündeyim. Kuruluyorhaber vereceğim.
Umut Nas farkı ile. Rom başarılı. Şimdi kurulumu yapıyorumŞu an install bölümündeyim. Kuruluyorhaber vereceğim.
Telefon açıldı mı?Umut Nas farkı ile. Rom başarılı. Şimdi kurulumu yapıyorum![]()
Evet çok hızlı şaşkınlık içindeyim. Size mod verilmesi gerekiyor acilen. Yardım olmasa nasıl yapabilirdim ki ? Çok teşekkürler.Telefon açıldı mı?
Bayağı hızlı![]()
Evet çok hızlı şaşkınlık içindeyim. Size mod verilmesi gerekiyor acilen. Yardım olmasa nasıl yapabilirdim ki? Çok teşekkürler.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.