fatihterim
Decipat
- Katılım
- 20 Şubat 2021
- Mesajlar
- 1.265
Yöneticiyim.Derin galatasaray xd
Yöneticiyim.Derin galatasaray xd
Haklısın hala iş görüyor aslında ama 1 2 sene daha kullansam satamayabilirim. Ben de hazır değeri varken satıp üstüne çok büyük bir masraf çıkartmadan kamerası iyi, bataryası uzun ömürlü kaliteli bir telefon almak istiyorum.Yani hocam, bence bataryasını değiştirip GCam yüklesen S9+ hala iş görür. Çok iyi telefon.
Ne kadara vereceksiniz hocam?Haklısın hala iş görüyor aslında ama 1 2 sene daha kullansam satamayabilirim. Ben de hazır değeri varken satıp üstüne çok büyük bir masraf çıkartmadan kamerası iyi, bataryası uzun ömürlü kaliteli bir telefon almak istiyorum.
2.5 civarına gider diye düşünüyorumNe kadara vereceksiniz hocam?
Hocam gittiği kadar kullanman tarafıyım batarya değiştirip, satacağın fiyat çok düşük cihaz seviyesine göre; bu fiyatın altı 1500-2000 arasında orta segment cihazlar satılıyor. Tavsiyem satacaksanız yurtdışı Xiaomi alın, 1000-1500 lira cebinizde kalsın. Yerinizde olsam satmam, orijinal batarya alıp yola devam derim, aldığınız cihaz bu paraya da asla S9+ seviyesinde de özellik bulundurmayacak. Yakında K40 Pro+ ve X3 Pro gelecek, birinci plan fabrikalar açıldıktan sonra satışını yapmak gibi gözüküyor. Şuan Mediamerkt, Vatan gibi yerler satışını durdurmuş vaziyette; vaktiniz varsa bekleyin.2.5 civarına gider diye düşünüyorum
Sosyal medyada aktif bir kullanıcıysanız IPhone'a geçmelisiniz. Android bu konuda bir türlü düzeltemedi kendini. S10'a sahibim. Instagram kamerasıyla paylaşılan hikayeler S2 mini gibi oluyor.
Benim de aklımda olan ilk telefon bu.![]()
Xiaomi Mi 10T Cep Telefonu
Xiaomi Mi 10T detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam siz beni yanlış anladınız ben sattığım fiyata telefon almayı düşünmüyorum. Satıp üstüne ekleyip 5-6K bandında bir telefon almayı düşünüyorum. 3 seneye yakındır kullandığım cihazı gidip 5000 tlye satacak halim de yok 0 fiyatı zaten 4800 5000 arası.Hocam gittiği kadar kullanman tarafıyım batarya değiştirip, satacağın fiyat çok düşük cihaz seviyesine göre; bu fiyatın altı 1500-2000 arasında orta segment cihazlar satılıyor. Tavsiyem satacaksanız yurtdışı Xiaomi alın, 1000-1500 lira cebinizde kalsın. Yerinizde olsam satmam, orijinal batarya alıp yola devam derim, aldığınız cihaz bu paraya da asla S9+ seviyesinde de özellik bulundurmayacak. Yakında K40 Pro+ ve X3 Pro gelecek, birinci plan fabrikalar açıldıktan sonra satışını yapmak gibi gözüküyor. Şuan Mediamerkt, Vatan gibi yerler satışını durdurmuş vaziyette; vaktiniz varsa bekleyin.
Aktif bir kullanıcı değilim ama bundan sonra daha fazla fotoğraf çekmeyi düşünüyorum. O yüzden kamera önemli ve evet S9 Plus ile çektiğim selfieler kendi kendine yamuluyor, bozuluyor vb. bir sürü saçma sapan problemler.
Benim de aklımda olan ilk telefon bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.