Telefonun Samsung ise Tab S11 Ultra alabilirsin ama fiyati fazla şu an, dusmesini bekle. iOS kullaniyorsan iPad Pro al gec.
Telefonu hiçbir zaman Apple almicamda bu Procreate cok fark ediyor mu onu dusunuyorum yoksa direkt Photoshop'la da halledilir mi yani cizim kısmı
diger arkadas diyince huaweii aklima yatti biraz. google gibi uygulamalarin olmamasi buyuk sorun mu yoksa halledilebiliyor mu bilginiz var mi?Profesyonele yakin sekilde kullanmayacaksan gerek yok. Vatan'da Web'e ozel fiyati 42.700 TL'ye dusmus S11 Ultra'nin. Bu fiyata alinabilir.
Samsung Galaxy Tab S11 Ultra Wi-Fi Tablet (12 GB / 256 GB)
Samsung Galaxy Tab S11 Ultra Wi-Fi Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
diger arkadas diyince huaweii aklima yatti biraz. google gibi uygulamalarin olmamasi buyuk sorun mu yoksa halledilebiliyor mu bilginiz var mi?
Huawei ekran konusunda gerçekten güzel ki çizim yapıcak biri için önemli bir detay bu. Bunun yanında ne kadar ararsınız bilmiyorum ama tüm modellerde geçerli papermate versiyonu tercih ederseniz kağıt hissiyatı veren ekran koruyucu takılı şekilde geliyor. Go paint uygulamasının ücretsiz olmasına karşın gayet kullanışlı olması da cidi birer artı tabiki.diger arkadas diyince huaweii aklima yatti biraz. google gibi uygulamalarin olmamasi buyuk sorun mu yoksa halledilebiliyor mu bilginiz var mi?
Huawei ekran konusunda gerçekten güzel ki çizim yapacak biri için önemli bir detay bu. Bunun yanında ne kadar ararsınız bilmiyorum ama tüm modellerde geçerli PaperMatte versiyonu tercih ederseniz kağıt hissiyatı veren ekran koruyucu takılı şekilde geliyor. GO paint uygulamasının ücretsiz olmasına karşın gayet kullanışlı olması da cidi birer artı tabii ki.
Google konusuna gelecek olursak... Almayı çok düşündüm ama zamlardan sonra o fiyata değmeyeceğini düşündüğüm için almadım ama. Emülatör üzerinden çalıştırıyorsun Google uygulamalarını. Yani bir bakıma tablet içinde Android tabanlı başka bir bir tablet açıyorsun. Orada işlerini gerçekleştiriyorsun. Henüz kullanmadım ama ben bunun kusursuz şekilde işleyeceğine, hele ki uzun ömürlü olacağına ihtimal vermiyorum. Zamlardan önce geröekten ekonomikti. Bu problemler kabul edilebilirdi ama şu an için (en azından benim almayı planladığım model) alınmaz şahsi fikrimce. Gmail emülatör üzerinden çalışmak zorunda. Bildirimler düşmüyor. Whatapp depolama olarak Gmail kullanıyor. Dolayısıyla whatapp bildirimleri düşmüyor. Huawei App Gallery uygulama havuzu hala çok dar. Uygulamaların büyük bölümünü APK indirmedi istiyor vs.
Google ile işim yok ben çizim yapacağım diyorsan alınır. Çok güzel olur hem de. Diğer türlü bunlar bence ciddi şekilde değerlendirilmesi gereken problemler.
Model önerisine gelecek olursak ben MatePad 12X modelini önerebilirim. Ekranının AMOLED olmaması büyük eksi ama PaperMatte versiyonu yalnızca 24K. İşinizi görecektir. Bir bakın derim.
Halledilebiliyir ancak islemci gucude istiyorsaniz eger Huawei mantikli kalmiyor. Yoksa MatePad Pro 13.2 mukemmel bir cihaz ozellikle ekran olarak. Biraz beklenebilir ama, aceleniz yoksa Huawei yeni tabletini tanitir yil sonuna dogru, eger aceleniz varsa şu an indirimde oldugu icin Tab S11 Ultra alinabilir Vatan'in web indiriminden dolayi.
Google işini bayağı çözüyor gibiler ilerleyen yıllardada bunu daha da çözeceklerine inanıyorum ben Huawei ambargoya rağmen çok iyi iş çıkarıyor.