Galaxy Tab S10 vs S11 Ultra vs iPad Pro

GloomyPug

Hectopat
Selamlar, aklimda Tab s10/11 Ultra ve iPad Pro var fakat daha iyi bir oneri veya "bu kadar para vermeye gerek yok ucuza alabilirsin" gibi bir oneri varsa acigim. Daha cok cizim odakli kullanacağım fakat soru bankasi cozme, not alma gibi seyler icinde kullanacağım. Ne onerirsiniz?

Huawei tabletlere göz atabilirsin. Kalemi ve Go piant uygulaması çizim adına birlikte çok güzel çalışıyor. Ama beraberinde gelen sıkıntılar da var tabii. Google, uygulama eksikliği vs. klasik muhabbetler.

Telefonu hiçbir zaman Apple almicamda bu Procreate cok fark ediyor mu onu dusunuyorum yoksa direkt Photoshop'la da halledilir mi yani cizim kısmı

Profesyonele yakin sekilde kullanmayacaksan gerek yok. Vatan'da Web'e ozel fiyati 42.700 TL'ye dusmus S11 Ultra'nin. Bu fiyata alinabilir.

512GB versiyonu ise 51K bandindan 46K'ya kadar dusmus bile. Biraz daha dusecektir fiyati.

Profesyonele yakin sekilde kullanmayacaksan gerek yok. Vatan'da Web'e ozel fiyati 42.700 TL'ye dusmus S11 Ultra'nin. Bu fiyata alinabilir.

diger arkadas diyince huaweii aklima yatti biraz. google gibi uygulamalarin olmamasi buyuk sorun mu yoksa halledilebiliyor mu bilginiz var mi?

diger arkadas diyince huaweii aklima yatti biraz. google gibi uygulamalarin olmamasi buyuk sorun mu yoksa halledilebiliyor mu bilginiz var mi?

Halledilebiliyir ancak islemci gucude istiyorsaniz eger Huawei mantikli kalmiyor. Yoksa MatePad Pro 13.2 mukemmel bir cihaz ozellikle ekran olarak. Biraz beklenebilir ama, aceleniz yoksa Huawei yeni tabletini tanitir yil sonuna dogru, eger aceleniz varsa suan indirimde oldugu icin Tab S11 Ultra alinabilir Vatan'in Web indiriminden dolayi.

Huawei ekran konusunda gerçekten güzel ki çizim yapıcak biri için önemli bir detay bu. Bunun yanında ne kadar ararsınız bilmiyorum ama tüm modellerde geçerli papermate versiyonu tercih ederseniz kağıt hissiyatı veren ekran koruyucu takılı şekilde geliyor. Go paint uygulamasının ücretsiz olmasına karşın gayet kullanışlı olması da cidi birer artı tabiki.

Google konusuna gelicek olursak... Almayı çok düşündüm ama zamlardan sonra o fiyata değmeyeceğini düşündüğüm için almadım ama. Emülatör üzerinden çalıştırıyorsun google uygulamalarını. Yani bir bakıma tablet içinde android tabanlı başka bir bir tablet açıyorsun. Orada işlerini gerçekleştiriyorsun. Henüz kullanmadım ama ben bunun kusursuz şekilde işleyeceğine, heleki uzun ömürlü olacağına ihtimal vermiyorum. Zamlardan önce geröekten ekonomikti. Bu problemler kabul edilebilirdi ama şu an için (En azından benim almayı planladığım model) alınmaz şahsi fikrimce. Gmail emülatör üzerinden çalışmak zorunda. Bildirimler düşmüyor. Whatapp depolama olarak Gmail kullanıyor. Dolayısıyla whatapp bildirimleri düşmüyor. Huawei app gallery uygulama havuzu hala çok dar. Uygulamaların büyük bölümünü APK indirmedi istiyor vs.

Google ile işim yok ben çizim yapıcam diyosan alınır. Çok güzel olur hem de. Diğer türlü bunlar bence ciddi şekilde değerlendirilmesi gereken problemler.

Model önerisine gelicek olursak ben Matepad 12X modelini önerebilirim. Ekranının amoled olmaması büyük eksi ama papermate versiyonu yalnızca 24k. İşinizi görücektir. Bir bakın derim.

Huawei ekran konusunda gerçekten güzel ki çizim yapacak biri için önemli bir detay bu. Bunun yanında ne kadar ararsınız bilmiyorum ama tüm modellerde geçerli PaperMatte versiyonu tercih ederseniz kağıt hissiyatı veren ekran koruyucu takılı şekilde geliyor. GO paint uygulamasının ücretsiz olmasına karşın gayet kullanışlı olması da cidi birer artı tabii ki.

Google konusuna gelecek olursak... Almayı çok düşündüm ama zamlardan sonra o fiyata değmeyeceğini düşündüğüm için almadım ama. Emülatör üzerinden çalıştırıyorsun Google uygulamalarını. Yani bir bakıma tablet içinde Android tabanlı başka bir bir tablet açıyorsun. Orada işlerini gerçekleştiriyorsun. Henüz kullanmadım ama ben bunun kusursuz şekilde işleyeceğine, hele ki uzun ömürlü olacağına ihtimal vermiyorum. Zamlardan önce geröekten ekonomikti. Bu problemler kabul edilebilirdi ama şu an için (en azından benim almayı planladığım model) alınmaz şahsi fikrimce. Gmail emülatör üzerinden çalışmak zorunda. Bildirimler düşmüyor. Whatapp depolama olarak Gmail kullanıyor. Dolayısıyla whatapp bildirimleri düşmüyor. Huawei App Gallery uygulama havuzu hala çok dar. Uygulamaların büyük bölümünü APK indirmedi istiyor vs.

Google ile işim yok ben çizim yapacağım diyorsan alınır. Çok güzel olur hem de. Diğer türlü bunlar bence ciddi şekilde değerlendirilmesi gereken problemler.

Model önerisine gelecek olursak ben MatePad 12X modelini önerebilirim. Ekranının AMOLED olmaması büyük eksi ama PaperMatte versiyonu yalnızca 24K. İşinizi görecektir. Bir bakın derim.

Google işini bayağı çözüyor gibiler ilerleyen yıllardada bunu daha da çözeceklerine inanıyorum ben Huawei ambargoya rağmen çok iyi iş çıkarıyor.

Halledilebiliyir ancak islemci gucude istiyorsaniz eger Huawei mantikli kalmiyor. Yoksa MatePad Pro 13.2 mukemmel bir cihaz ozellikle ekran olarak. Biraz beklenebilir ama, aceleniz yoksa Huawei yeni tabletini tanitir yil sonuna dogru, eger aceleniz varsa şu an indirimde oldugu icin Tab S11 Ultra alinabilir Vatan'in web indiriminden dolayi.

Hocam 45k bandında ipad Pro 11 inçmi daha mantıklı olur yoksa S11 ultramı?

Google işini bayağı çözüyor gibiler ilerleyen yıllardada bunu daha da çözeceklerine inanıyorum ben Huawei ambargoya rağmen çok iyi iş çıkarıyor.

Tek eksileri islemci gucunde geri kalmalari. Suan bile Gbox ile uygulamalari halledip MicroG ile entegrasyon yapilabiliyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı