S9 128: 16800TL
S9 256: 18400TL
Teşekkürler hocam bir de kulaklık klavye vesaire yanında alınabilecek ürün var mıydı?
S9 128: 16800TL
S9 256: 18400TL
Klavye ve mousepadli kılıf 3000TL'ye düşüyor.Teşekkürler hocam bir de kulaklık klavye vesaire yanında alınabilecek ürün var mıydı?
Klavye ve mousepadli kılıf 3000TL'ye düşüyor.
Hocam yaklaşık 1 saate Samsung internet sitesinde bitecek olan bir kampanya var. Tab S9'un yanında Galaxy Buds 2 Pro 3771TL yerine 771TL'ye satılıyor. Bu kampanyadan yararlanmak için S9 alacağım. Onun dışında S8 Ultra'nın üniversite hayatında yanımda taşımak için biraz büyük olduğuna karar verdim ondan dolayı da S9'un boyutu daha uygun geldi. Aynı anda 3 sekme açmak, splitscreen vs. olaylarını da çok kullanmayacağımı düşündüğüm için S9 benim için daha mantıklı gözüküyor.
Teşekkür ederim.
Güncelleme: Eğitim indirimi S9 serisine de uygulanmaya başlandı, bundan doalyı 20000TL'ye Tab S9+ satın almış bulunuyorum. Çeşitli sitelerde (Amerikan kaynaklı genelde) özellikle Plus modelinde sarı ekran ve ızgara görünümü sorunuyla karşılaşan insanlar vardı, umarım Amerika marketine özgü bir sorundur. Ürün elime geçince güncelleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.