Güvenilir mi idefix çok bir bilgim yok ondan o siteyi tercih etmedim hocam.
Sağ olun cevaplar için bende S9'u daha mantıklı buluyorum.
Peki bütçeyi 5000TL daha arttırıp Samsung Galaxy Tab S9 yerine Samsung Galaxy Tab S11 almak mantıklı mı?
![]()
Samsung Galaxy Tab S9 12 Gb Ram 256 Gb Gray - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy Tab S9 12 Gb Ram 256 Gb Gray yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Samsung Galaxy Tab S11 Yapay Zeka (AI) Tablet, WiFi, 12GB RAM, 256GB Depolama Alanı, Gümüş, 11 İnç, 120Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68 (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Galaxy Tab S11 Yapay Zeka (AI) Tablet, WiFi, 12GB RAM, 256GB Depolama Alanı, Gümüş, 11 İnç, 120Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68 (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
@Tekin Alakuş @weeha hocam rahatsız ediyorum ama son attıklarıma bir daha bakabilir misiniz kusura bakmayın çok bilgi sahibi olmadığım için rahatsız ediyorum.
güvenilir mi idefix çok bir bilgim yok ondan o siteyi tercih etmedim hocam.Hocam bence bütçe sıkıntı değilse ve çok daha güncel bir cihaz istiyorsanız tercih edebilirsiniz daha iyi olur.
Attığım linkte de 500TL kupon var 27 bin küsure geliyor.![]()
Samsung Galaxy Tab S11 SM-X730 Gri 256 GB 11" Tablet Gümüş - idefix
Samsung Galaxy Tab S11 SM-X730 Gri 256 GB 11" Tablet Gümüş ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Android Tablet ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Güvenilir mi idefix çok bir bilgim yok ondan o siteyi tercih etmedim hocam.
Sağ olun hocam çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.