Çözüldü Samsung Galaxy Tab S10 FE+ mı Samsung Galaxy Tab S9 mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Güvenilir mi idefix çok bir bilgim yok ondan o siteyi tercih etmedim hocam.

Zamanında saat ve işlemci soğutucu almıştım. Yani diğer firmalardan daha kaliteli hissettirmişlerdi. Bende önceden çok bilmiyordum ama İdefix'e şu an güveniyorum.
Sağ olun cevaplar için bende S9'u daha mantıklı buluyorum.

peki bütçeyi 5000TL daha arttırıp Samsung Galaxy Tab S9 yerine Samsung Galaxy Tab S11 almak mantıklı mı?

@Tekin Alakuş @weeha hocam rahatsız ediyorum ama son attıklarıma bir daha bakabilir misiniz kusura bakmayın çok bilgi sahibi olmadığım için rahatsız ediyorum.

Son düzenleme:
Sağ olun cevaplar için bende S9'u daha mantıklı buluyorum.

Peki bütçeyi 5000TL daha arttırıp Samsung Galaxy Tab S9 yerine Samsung Galaxy Tab S11 almak mantıklı mı?

@Tekin Alakuş @weeha hocam rahatsız ediyorum ama son attıklarıma bir daha bakabilir misiniz kusura bakmayın çok bilgi sahibi olmadığım için rahatsız ediyorum.

Hocam bence bütçe sıkıntı değilse ve çok daha güncel bir cihaz istiyorsanız tercih edebilirsiniz daha iyi olur.
Attığım linkte de 500TL kupon var 27 bin küsure geliyor.

Hocam bence bütçe sıkıntı değilse ve çok daha güncel bir cihaz istiyorsanız tercih edebilirsiniz daha iyi olur.
Attığım linkte de 500TL kupon var 27 bin küsure geliyor.
güvenilir mi idefix çok bir bilgim yok ondan o siteyi tercih etmedim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı