Galaxy Watch 4 alınır mı?

Teşekkürler

Birde 3 kere mi ard arda güncelleme yaptı sonra şarj 20ye felan düştü 60'ın üstündeydi sende de olmuş muydu bu durum ?
Bana güncelleme deme, benim saat güncelleme yaptı bir daha açılmadı. Ama Allah razı olsun ki sıfırını gönderdiler bizim sorunumuz diye. Ve asıl olaya gelecek olursak evet bende de o kadar güncellemede yüzdede düşüş oluyordu, normaldir.

Bana güncelleme deme, benim saat güncelleme yaptı bir daha açılmadı. Ama Allah razı olsun ki sıfırını gönderdiler bizim sorunumuz diye. Ve asıl olaya gelecek olursak evet bende de o kadar güncellemede yüzdede düşüş oluyordu, normaldir.

En azından sıfırını göndermişler.İyi yönden bakmak lazım.

Bu güncellemeyi Samsung kaldırdı mı? Fırsat varken sıfır ürün için şansımı denemek isterim?

Bu güncellemeyi Samsung kaldırdı mı? Fırsat varken sıfır ürün için şansımı denemek isterim?
Aynen, ivedi bir şekilde güncelleme kaldırıldı ve yeni güncelleme yayınlandı. Ek olarak bildiğim kadarıyla bütün firmwareler R8X0XXXGVK4 olarak VK4 firmwaresinde birleştirildi.

Samsung'un resmi açıklaması:

Screenshot_20221108_074521_Samsung Members.jpg

Bunun anlamı, R8X0XXXGVI3 firmwareli saatlerin sorun çıkardığı, güncellemenin kaldırılacağı; yerine yenisinin yayınlanacağı yöndedir.

EKG ve tansiyon haricinde kullanabiliyorsunuz. Öneririm.
Elimde classic olmayan model de var. Onu da öneririm.

Merhaba normal bir kullanımda şarjı 1 gün rahat yetiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı