EKG ve tansiyon haricinde kullanabiliyorsunuz. Öneririm.
İnceleme: Galaxy Watch 4 Classic 42mm
1 gün ile ilk inceleme fırsatınız @KojiroHyuga04 hocamıza kaptırmışız :) Hayırlı olsun. Bize de ilk Classic model incelemesi diyelim. Selamlar Sosyal sakinleri, okuduğunuz bu incelemede kurbanımız Watch 4 Classic olacak. Kendisini uzun uğraşlar sonucunda almayı başardım. Belki konularımı...www.technopat.net
Öyleyse saat sizi tatmin edecektir. Eğer aklınızda soru işaretleri varsa kullanıcısı olarak cevaplayabilirim.Pek işime yarayacaklarını düşünmüyorum.
Batarya süresi yetersiz diyorlar fakat indirebildiğimiz uygulamalar falan aklımı çeldi. Alınır mı? Bir de telefonum Redmi Note 9 Pro özellik kısıtlaması falan olur mu?
Malzeme kalitesi vs. nasıl ?Öyleyse saat sizi tatmin edecektir. Eğer aklınızda soru işaretleri varsa kullanıcısı olarak cevaplayabilirim.
Çerçevesi metal. Gayet iyi. Kordonu biraz kötü. Ama çok kafaya takamazsınız.Malzeme kalitesi vs. nasıl ?
Kayışı terletmiyor ve kaymıyor. Eğer ince bir bileğiniz varsa bile kolay kolay kaymayacaktır. Sırf orijinal kayış için başka bir kayış almadım. Metal kısımlar paslanmaz çelik.Malzeme kalitesi vs. nasıl?
Kayışı terletmiyor ve kaymıyor. Eğer ince bir bileğiniz varsa bile kolay kolay kaymayacaktır. Sırf orijinal kayış için başka bir kayış almadım. Metal kısımlar paslanmaz çelik.
Arkası plastik - cam arası değişik bir doku. Rahatsız etmiyor, oldukça pürüzsüz.
Classic kullanıyorum, bezeli kullandıkça gevşiyor zamanla. S2 Classic'teki yapıdan farklı. Kılıfsız bir şekilde çizilmeye oldukça müsait. Fırçalanmış metal dokusu güzel, elden kaydırmıyor.
Ekranını da incelemeden beri ekran korumasız kullanıyorum. Kılcal çizikler bile oluşmadı henüz.
Olumsuz yapacağım tek yorum şu olur, kayışı aynı yere taktıkça iz oluyor.
Çerçevesi metal. Gayet iyi. Kordonu biraz kötü. Ama çok kafaya takamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.