Galaxy Watch 7 beklenir mi?

Ek destek vermişti, yeni çıktığında ek desteksiz bırakmıyor genelde.

Watch 7 normal versiyonu almaya karar verirsem. Watch 8 de classic model çıkarırsa değişimde ve ek takas desteğinden yararlanmak için alırım. Telefonda fiyatı uygun hale getiriyor muhtemelen saatte de aynı sonuç oluşuyordur

@The Man From E.A.R.T.H. Akicilik olarak su an kullandiginiz saat nasil? Daha once sordum mu hatirlamiyorum sorduysam kusura bakmayin. Watch 6 Classic'i dun siparis ettim 6500 TL'ye hala kargoya verilmedi iptal mi etsem diyorum. Magazada 6 Classic modelini inceledim ve asiri hosuma gitti ancak internete giriyorum yorumlara bakiyorum akiciliktan sikayet eden cok. Yeni islemcinin gereksiz fazla gucu sayesinde akicilikda ciddi iyilesme olur mu sizce? Ek olarak duz model Watch 7 ilk kac TL civarina cikar sonra ne kadara duser tahmininiz var mi?

Bence gayet güzel akıcılığı, yani elindeki telefonla karşılaştırınca tabii ki kıyas almıyor, insanlar bunun içindeki işlemcinin 1.4 GHz çift A55'ten ibaret olduğunu unutarak telefonlarıyla kıyaslıyorlar. Akıcılıkta aşırı bir fark olacağını zannetmiyorum, muhtemelen sadece hız aşırtılmış G68 göreceğiz çünkü. Uygulama girişleri, yükleme hızları vs. gibi kısımları iyileşecektir.

Bu arada 10 güncük daha bekleyememişsin, sabreden derviş muradına ermiş :D

Bence ilk geldiğinde 9'dan aşağı olmayacak. W4 44 MSRP'si 280 dolardı, W5 44 ve W6 44 de 330, küçükleri de 30'ar dolar gibi daha ucuzdu. Bu da 350 dolardan aşağı çıkmayacağı için 350 dolar diyelim. W6 çıkarken dolar yaklaşık 26.5 liraydı, 330x26.5x1.2(KDV) desen 10494 lira elde ediyorsun, 6500 liradan çıkarttı bizde Samsung yerel fiyatlandırma ile. Aynı denklem ve yerel fiyatlandırma oranını şu anki güncel kur ve 350 dolar gibi tahmini bir MSRP üstünden yaparsak W7 44'ün bizdeki satış fiyatı 8500 lira gibi bir şeye denk geliyor. Ben 40 için 330, 44 için 360 dolar bekliyorum, bizim fiyatı da 9'a sabitlerler bence.
Ekonomi dersi gibi fiyat tahmini yaptım tutarsa forumdan biri bana bir şey ısmarlasın :D

Bence gayet güzel akıcılığı, yani elindeki telefonla karşılaştırınca tabii ki kıyas almıyor, insanlar bunun içindeki işlemcinin 1.4 GHz çift A55'ten ibaret olduğunu unutarak telefonlarıyla kıyaslıyorlar. Akıcılıkta aşırı bir fark olacağını zannetmiyorum, muhtemelen sadece hız aşırtılmış G68 göreceğiz çünkü. Uygulama girişleri, yükleme hızları vs. gibi kısımları iyileşecektir.

Bu arada 10 güncük daha bekleyememişsin, sabreden derviş muradına ermiş :D

Bence ilk geldiğinde 9'dan aşağı olmayacak. W4 44 MSRP'si 280 dolardı, W5 44 ve W6 44 de 330, küçükleri de 30'ar dolar gibi daha ucuzdu. Bu da 350 dolardan aşağı çıkmayacağı için 350 dolar diyelim. W6 çıkarken dolar yaklaşık 26.5 liraydı, 330x26.5x1.2(KDV) desen 10494 lira elde ediyorsun, 6500 liradan çıkarttı bizde Samsung yerel fiyatlandırma ile. Aynı denklem ve yerel fiyatlandırma oranını şu anki güncel kur ve 350 dolar gibi tahmini bir MSRP üstünden yaparsak W7 44'ün bizdeki satış fiyatı 8500 lira gibi bir şeye denk geliyor. Ben 40 için 330, 44 için 360 dolar bekliyorum, bizim fiyatı da 9'a sabitlerler bence.
Ekonomi dersi gibi fiyat tahmini yaptım tutarsa forumdan biri bana bir şey ısmarlasın :D
İptal ettim bekleyecegim. Sirf islemci icin bekliyorum. Watch GT2e berbat bir saatti akicilik konusunda 3 yila yakin kullandim yeni alacagim saati 5 yila yaki kullanacagim icin hiz olarak en iyisi olmasini isterim. Umarim pili halletmislerdir. Cortex A78 ile verimliligi halledebirler diye umuyorum yoksa malzeme kalitesi ve tasarim olarak geride olan Samsung saatleri almak icin sebep kalmaz. Tasarim olarak Huawei'den ornek almalari gerek. Malzeme kalitesi olarak da. Islevsellik meselesi olmasa Samsung saatlere bakmam bile.

İptal ettim bekleyecegim. Sirf islemci icin bekliyorum. Watch GT2e berbat bir saatti akicilik konusunda 3 yila yakin kullandim yeni alacagim saati 5 yila yaki kullanacagim icin hiz olarak en iyisi olmasini isterim. Umarim pili halletmislerdir. Cortex A78 ile verimliligi halledebirler diye umuyorum yoksa malzeme kalitesi ve tasarim olarak geride olan Samsung saatleri almak icin sebep kalmaz. Tasarim olarak Huawei'den ornek almalari gerek. Malzeme kalitesi olarak da. Islevsellik meselesi olmasa Samsung saatlere bakmam bile.
Huawei'nin maliyeti tasarımında, Samsung'un maliyeti iç tarafında :D. Daha W4'te bile EKG ve tansiyon falan koymuşlardı, ben şahsen OS ve özellik kısmında çan çin çonların yüzüne bile bakmam. Samsung'un 1.5 katı fiyatına satıyorlar bir de, o kısmı da itici geliyor. Yerel fiyatlandırma ile Samsung o konuda fark atıyor. Ama evdekiler de onların tasarımı daha çok seviyor orası gerçek :D

Simdi yakinimin Apple saatini denedim. Asiri akici ve titresimleri mukemmel. Akiciligini gordukten sonra rahat rahat beklerim artik Watch 7 modelini. Titresim demisken Samsung saatlerin titresimi nasil? S22 serisine kadar berbat titresim motorlari vardi telefonda. S22 serisinden sonra duzeltmislerdi. Su anda durum nasil saatlerde?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı