Galeride resim gözükmeme sorunu

• Konuyu başlatan Kuara
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 262.977
Başka bir galeri uygulaması indirdim ve oldu, ancak telefonu fabrika ayarlarına çevirdim ve aynı sorun devam ediyor. Başka bir sorunda, aynı sorun müziklerde'de oluyor. Sanki hafıza kartı yokmuş gibi telefon zil sesi ayarlayamıyorum, ancak dosya yöneticisin'de görünüyor dosyalar.

Az önce çözdüm. Note 3 kullanıyorum, galeri, dahili hafızaya atılan resim ve klasörleri göstermemeye başladı, aklıma ext.sd.card'ı devre dışı bırakıp nelerin yok olduğuna bakmak geldi, AYARLAR+GENEL+KAYIT YERİ yapıp, SD KARTI DEVREDEN ÇIKAR seçeneğine basıp işlem bitene kadar bekledim ve tamamlanınca galeriye girdiğimde dahili hafızada ki resim ve dosyaların geri geldiğini gördüm. Teli yeniden başlatıp hafıza kartını okumasını bekledim, o da geri geldi ve işlem tamam. Deneyin, formata gerek kalmadan kurtulursunuz belki. Sitelerde bu çözümü bulamadım, tesadüf oldu, inşallah işinize yarar.

Telefonunuzun misafir yada çocuk modunda olmadığına emin misiniz. Aynı olay dün bir arkadaşımın başına geldi.

Ne misafir modunda, ne çocuk modunda, ne de başka bir moddaydı benim telefon ve üç gün boyunca düzelmedi. Hafıza kartını devre dışı yapıp yeniden başlatınca düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı