2 hafta önce tam olarak bugün galeriden Bajaj Pulsar RS200 aldım 16.600 kilometrede hasar kayıtsız sadece ilk sahibi sağa yatırmış çizikleri vardı. Motoru ilk aldığımda her şey çok iyiydi ustaya götürüp baktırdım bloğu sağlamdı sadece çıkarmadan önce aldığım yer farlarını değiştirdi çalışmadığı için. Ondan sonra tam olarak dün yolculuk yaptım 50 60 km civarı yolculuk sonrası motoru garaja koyarken bir yanık kokusu fark ettim fakat hiçbir yerinde bir şey yoktu neyse dedim olabilir belki de ben paranoyağım dedim. Bugün ise arkadaşımın yanına gitmek için kontağı açtım, killswitchi açtıgımda ilk başta enjeksiyonu almadı motor da çalışmadı dedim olabilir. Hizli davrandigim icin belki de kafasi karisti motorun sonraki denememde ise enjeksiyon sesi cok garip geldi ve direkt dumanlar yükseldi korkup kontagı kapatıp geri cekildim ustayla konustum. Tesisatında kısa devre olmuş olabilir getir bakalım dediler ben de aldıgım yere haber verdim cevap bekliyorum. Peki adamlar para karsılıgında onarım teklif ederlerse nasıl bir yol izleyebilirim?