Galio mu Rengar mı Kha Zix mi?

• Konuyu başlatan Disrespect WiLson
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.134
D

Disrespect WiLson

Ziyaretçi
Beyler 8K İP var. Galio oynarken 10-0 gidiyorum ama kötü dediler. İade edip Rengar veya Kha zix al dediler. Sizce Galio mu Rengar mı Kha Zix mi? Bu 3'ü teke tek vs atsa hangisi alır? Öneri yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galioyu rengar ve kha zix alabilir diye düşünüyorum, aynı zamanda kha ile rengar birbirlerine yakın şampiyonlar seçimi bence. Pbeye ayın başında üye olup hepsini denemeni tavsiye ederim, benim gibi ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kha 'Zix ve Rengar daha çok suikastçı herolar, jungle rölünde daha etkili olan herolar yani. ADC Focusu kolay yapan, ilk dakkalarda ormanda rakibe zorluk çıkarabilecek herolar. Galio ise mid herosu fakat şu an metada yeri yok, çok az mobility'si var.

Lol da o karakter bu karakterden üstün vs. gibi şeyler yoktur sen hangi karakter olursa olsun dogru rün düzüp doru item alıp oyundada dogru hareketler yaparsan ee azda karakterini tanıyıp karsıda ki adamın kalıma duzeyıne bakarsan ona görede dalarsan bilegini büken zor olur o yüzden o karakter su karakter yoktur bu oyunda

Galio'yu ne yaptınız birader? Mobil şampiyon değil diyen bile olmuş. :eek:
Galio AP şampiyonlara karşı en etkili şampiyondur. Özellikle Teemo'ya karşı. Karşı takım AP ağırlıklı ise Galio ile üstünlük kurarsınız.
Galio takım savaşında rakip takımın tamamını saf dışı bırakır. Ultisini iyi kullanabilirseniz takımınızı taşırsınız.
Ben Galio'yu öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı