Galvanized Nutrition markası nasıldır?

ProfessorXQ

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün bu markanın kreatin supplementini aldım. İnternette biraz baktım, pek bir bilgi bulamadım. Fiyatı da biraz yüksek. Hiç duyan ya da kullanan var mı? Bu markayı nasıldır? Yoksa bilinen bir markadan mı alayım? Ürünü değiştirebilirim, önerilerinizi bekliyorum.

Galvanize Nutrition Pure Creatine 300 Gram - 60 Servis Aromasız - Fiyatı, Yorumları
Creatinede marka önemsiz. Güvenilir marka olsun yeter. Bu çok pahalı. Proteinocean al geç.

1kg uyarsa SSN 1000g Creatine var epey mantıklı bu ben bunu alıyorum.

Kreatinede marka fazla önemli değil güvenilir bir markaysa. Monohidrat formda olması yeterli.
BOB10 kodunu kullanarak 287 TL ye bunu alabilirsin 2-3 paket alırsan bayağı götürür.
Aromasıda jelibonlu su gibi. Ben beğendim kokteyl gibi tadı soğuk suyla iyi gidiyor.

Kreatinede marka fazla önemli değil güvenilir bir markaysa. Monohidrat formda olması yeterli.
BOB10 kodunu kullanarak 287 TL ye bunu alabilirsin 2-3 paket alırsan bayağı götürür.
Aromasıda jelibonlu su gibi. Ben beğendim kokteyl gibi tadı soğuk suyla iyi gidiyor.

Hocam aldım şuan ürün elimde ama biraz aceleye geldi pek araştıramadım. Ama derseniz ki kesinlikle değiştir, değiştireceğim.

Hocam aldım şuan ürün elimde ama biraz aceleye geldi pek araştıramadım. Ama derseniz ki kesinlikle değiştir, değiştireceğim.
Protein ocean hazır lansmandayken 2-3 kutu almanız daha iyi bence hocam. 2-3 kat daha fazla almış oluyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı