Swiss Nutrition nasıldır?

Sepulcher

Kilopat
Arkadaşlar herkese merhaba,

Uzun zamandır yurt dışında ikamet etmekteyim ve yurt dışındaki markaları kullanmaktaydım. 1.5 aylık gibi bir süre Türkiye'ye geleceğim ve fitness'a burada devam edeceğim. Türkiye'de protein tozu ile ilgili deneyimim çok önceden ProteinOcean ile olmuştu. Ortalama bir memnuniyet derecesindeydi benim için (kesinlikle kötü olduğunu ima etmiyorum, zira piyasada her ne kadar çok laf edilse de en iyi birkaç markadan birisidir benim gözümde). Bu süreçte bir iki marka denemek istemekteydim. Gözüme Torq, Swiss Nutrition ve Supplementler'i kestirmiştim. Aralarında en çok merak ettiğim ama Swiss Nutrition Whey Protein'leri, özellikle Deluxe serisi. Bildiğiniz gibi ülkemizde maalesef bu markalara genel olarak güven azaldığı için ben de paramın boşa gitmesini istememekteyim. Araştırdığım kadarıyla Swiss, hammadesini yerli üretici olan Astosan'dan alıyor (yerli üretici & yabancı üretici benim için sorun olacak muhabbetler değil, içeriği düzgün olduğu sürece). Firma ile ilgili pek bir bilgi yok, Balıkesir'de bulunduğu ve bir iki tır antlaşması yapması vs hariç :D. Bu yüzden içerikler beni bir nebze şüpheye düşürüyor. Supplementler için böyle bir şüphe pek bulunmuyor gözümde. Acaba aranızdan Swiss ürünlerini (gerçekten kullanmış ve deneyimlemiş olan, bu ürünlerin neden güven konusunda beni şüpheye düşürmeyeceğini anlatabilecek olan) deneyimleyen oldu mu? Çünkü aromalar çok övülüyor ve Supplementler'den ziyade belirttiğim gibi bu markanın ürünleri benim için daha çok merak konusu. Yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.

Bende swiss in creatini ve whey i var gayet iyiler tad olarak da güzel yani herhangi bir sıkıntısı yok zaten direkt sponsoru olduğu bir sayfa arkadaşımın.

Merhaba, önce yorumun için teşekkür ederim. Belirttiğim gibi herkes aromasını çok övüyor, politikaları ve sahibinin açıklamaları da bir bakıma hoşuma gidiyor. Ülkedeki yarışlar için olsun sektör için olsun fazlasıyla koşuşturan bir insan sosyal medyadan gözüktüğü kadarıyla. Fakat belirttiğim gibi ülkemizdeki bu tarz ürünlerin denetimleri konusunda çok büyük şüpheler mevcut. Acaba bu konuyla ilgili arkadaşının veya senin bir fikrin & bildiklerin var mı? Yani bu ürünlerin güvenilirliğini ne üzerinden sağlıyorlar? Çünkü teste gönderilen ürünler bile kendi sitelerinde, ürünlerin kendi ambalajlarıyla değil de naylon poşetlerde gönderildiği yönünde. Biraz fazla evham yaptığım bir muhabbet gibi duruyor ama gerçekten aydınlanmak istediğim için sormaktayım.

Merhaba, önce yorumun için teşekkür ederim. Belirttiğim gibi herkes aromasını çok övüyor, politikaları ve sahibinin açıklamaları da bir bakıma hoşuma gidiyor. Ülkedeki yarışlar için olsun sektör için olsun fazlasıyla koşuşturan bir insan sosyal medyadan gözüktüğü kadarıyla. Fakat belirttiğim gibi ülkemizdeki bu tarz ürünlerin denetimleri konusunda çok büyük şüpheler mevcut. Acaba bu konuyla ilgili arkadaşının veya senin bir fikrin & bildiklerin var mı? Yani bu ürünlerin güvenilirliğini ne üzerinden sağlıyorlar? Çünkü teste gönderilen ürünler bile kendi sitelerinde, ürünlerin kendi ambalajlarıyla değil de naylon poşetlerde gönderildiği yönünde. Biraz fazla evham yaptığım bir muhabbet gibi duruyor ama gerçekten aydınlanmak istediğim için sormaktayım.

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama önerir misiniz kullandınız mı almayı düşünüyorum.

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama önerir misiniz kullandınız mı almayı düşünüyorum.
Selamlar, Swiss Nutrition'dan herhangi bir satın alım yapmadım. Sebebi de yukarıda belirttiğim sorunlara herhangi bir cevap alamamış olmamdı. Bu süreçte de deneyimlemek için ProteinOcean'dan Birthday Cake aromalı protein tozunu aldım. Gayet memnunum her açıdan fakat fiyat olarak (servis başı 24 g protein olarak düşünüyorum) bir tık pahalı olduğu için bir daha satın almazdım. Swiss bence deneyimlenebilir. Belirttiğim gibi sahibi bu sporun gelişimi için hem uluslararası anlamda hem de sporcular anlamında fazla yatırımlar yapıyor. Bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Selamlar, swiss Nutrition'dan herhangi bir satın alım yapmadım. Sebebi de yukarıda belirttiğim sorunlara herhangi bir cevap alamamış olmamdı. Bu süreçte de deneyimlemek için Proteinocean'dan birthday cake aromalı protein tozunu aldım. Gayet memnunum her açıdan fakat fiyat olarak (servis başı 24 g protein olarak düşünüyorum) bir tık pahalı olduğu için bir daha satın almazdım. Swiss bence deneyimlenebilir. Belirttiğim gibi sahibi bu sporun gelişimi için hem uluslararası anlamda hem de sporcular anlamında fazla yatırımlar yapıyor. Bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

SSN almayı düşünüyorum hocam çok uygun fiyata geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı