Gamakay MK61 alınır mı?

Ne gibi bir sorunun olduğunu söyledin de değiştirelim dediler kanka?

Ben demedim kanka Discord'daki arkadastan video istemisler onun tus basmiyordu videosunu atmış yeni gondermisler bu da sökmus bakmis anakart kaymis duzeltip kapatmis ve calismis ve 2 klavyesi oldu birini sattı. Yani senin sorundan yoktu.

Ben demedim kanka Discord'daki arkadastan video istemisler onun tus basmiyordu videosunu atmış yeni gondermisler bu da sökmus bakmis anakart kaymis duzeltip kapatmis ve calismis ve 2 klavyesi oldu birini sattı. Yani senin sorundan yoktu.
benden de video istediler attım bakalım ne olacak ya

Onu kabul etmessler mecbur iadr alicanda yine iyi guncellemeyi erken kapattigindan oldu ama bakalim umarim kabul ederler. Bu wrada klavye geri onlara gonderirsen maliyet cok çıkar o yüzden direk yeni göndermeleri daha iyi.

Onu kabul etmessler mecbur iadr alicanda yine iyi guncellemeyi erken kapattigindan oldu ama bakalim umarim kabul ederler. Bu wrada klavye geri onlara gonderirsen maliyet cok çıkar o yüzden direk yeni göndermeleri daha iyi.
göndereyim dedim ama kabul etmezler göndermemi ondan öyle söyledim yenisini yollarlar diye tahmin ediyorum

Allah allah bende mi sıkıntı var acaba kendimi doğru mu ifade edemiyorum bana 100₺ teklif etmişlerdi şaka gibi.
Hocam türkçe mi yazıyorsunuz acaba o yüzden mi ben ingilizce yazmıştım çünkü
yok dostum ingilizce yazıyorum senin sorunun neydi?
Allah allah bende mi sıkıntı var acaba kendimi doğru mu ifade edemiyorum bana 100₺ teklif etmişlerdi şaka gibi.

yenisi geliyor :d

Son düzenleme:
Yellow optic için 60 TL fazla vermeye gerek var mı? Onun yerine red alsak aşırı bir fark olur mu sizce?

Yellow optic için 60 TL fazla vermeye gerek var mı? Onun yerine red alsak aşırı bir fark olur mu sizce?
Bence deger çünkÜ biri 2mm biri 1mm algiliyor
Allah Allah bende mi sıkıntı var acaba kendimi doğru mu ifade edemiyorum bana 100₺ teklif etmişlerdi şaka gibi.
Hocam Türkçe mi yazıyorsunuz acaba o yüzden mi ben İngilizce yazmıştım çünkü

Sen sigorta yaptırdınmı 10 TL idi ondandir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…