Gamakay MK61 alınır mı?

Bangood para istemişti ama bana mail gelen yere de mesaj atmıştım değiştirmek istiyorum diye orası kabul etmiş para almadan sarı Switch'e döndürüp paketlerilder kargomu bugün. Sizin elinize ne kadar sürede ulaştı.

Bangood para istemişti ama bana mail gelen yere de mesaj atmıştım değiştirmek istiyorum diye orası kabul etmiş para almadan sarı Switch'e döndürüp paketlerilder kargomu bugün. Sizin elinize ne kadar sürede ulaştı.

Dostum iyi sansliymissin para ekstra vermeden almissin benimkidr gonderildi dün.

mk61 almayı düşünenler şu videoyu izlesin ve izleyenler lütfen like atsın banggood a yolladım onlar da izleyecek cevaplarını size atarım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Urunun baska sorunu vardi yanlis hatirlamiyorsam ama bu videodaki sorun klavyeden degil senin hatali sekilde guncelleme yapmaya calisip yarida kesmenden kaynaklaniyor.

Yavaslama sorunundan bahsediyorsan hatali uretim kaynakli buyuk ihtimalle. İlk parti satin alanlardan ziyade yeni alanlarda cikti genellikle o sorun ve dedigin gibi yaygin reddite de. Ama bu videodaki sorun degil bahsettigimiz. Tuslarin gec algilamasi ve genel yavaslik o.

Buradaki tamamen senin guncelleme yaparken yarida kesmenle alakali bence. Bu tarz durumlarda ya tus kombinasyonuyla yada pcb uzerinden fiziksel mudahele ile resetlenebiliyor bazi klavyeler.

Yavaslama sorunundan bahsediyorsan hatali uretim kaynakli buyuk ihtimalle. İlk parti satin alanlardan ziyade yeni alanlarda cikti genellikle o sorun ve dedigin gibi yaygin Reddit'e de. Ama bu videodaki sorun degil bahsettigimiz. Tuslarin gec algilamasi ve genel yavaslik o.

Buradaki tamamen senin guncelleme yaparken yarida kesmenle alakali bence. Bu tarz durumlarda ya tus kombinasyonuyla ya da PCB uzerinden fiziksel mudahele ile resetlenebiliyor bazi klavyeler.

1621354694002.png

Dün ilk bu arkadaşı gördüm ondan sonra da UC kişiyi daha gördüm bu sorunu yaşayan klavyemizin rengi de aynı, aynı tuşlar sönük. PCB üzerinden nasıl yapılıyor ben yapabilir miyim?
Dostum iyi sansliymissin para ekstra vermeden almissin benimkidr gonderildi dün.

Kaç TL'ye aldın sen sarı Switch'i ?

Eki Görüntüle 1029474

Dün ilk bu arkadaşı gördüm ondan sonra da UC kişiyi daha gördüm bu sorunu yaşayan klavyemizin rengi de aynı, aynı tuşlar sönük. PCB üzerinden nasıl yapılıyor ben yapabilir miyim?

Kaç TL'ye aldın sen sarı Switch'i?

Toplam 524 TL tuttu vergi dahil kargo ile senin yaşadığın sorunu yaşayanalarda mı güncellemeyi yarıda kesenler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı