Gamakay MK61 alınır mı?

Neden ki bence kahverengi daha iyi.

İste sence kahverengi 2 mm gibi algiliyor bu 1 mm daha hizli bir de daha yumusak 35G bir de linear kahverengi ortada his var clicky yani linear olup olmamasi ve ymusaklik falan zevk renk meselesi ama hiz olarak yellow daha iyi.

İste sence kahverengi 2 mm gibi algiliyor bu 1 mm daha hizli bir de daha yumusak 35G bir de linear kahverengi ortada his var clicky yani linear olup olmamasi ve ymusaklik falan zevk renk meselesi ama hiz olarak yellow daha iyi.

Bende yakında alacağım bakalım.

Peki brown Switch'lerin hepsinde yay sesi çok var mı? ondan dolayı korkuyorum yoksa brown çok istiyorum.

Son düzenleme:

IN TRANSIT,In transit from dispatch hub to destination hub.​

Kargomun son durumu bu. Türkiye'ye girdiğini mi belirtiyor bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    28,5 KB · Görüntüleme: 41

ın transıt, ın transit from dispatch Hub to destination Hub.​

Kanka takip kodunu et icaret kısmına gel aras kargoda WWE kargoyu seç açılımı var abi orada benimki gümrükten geçip arasın eline geçmiş oraya yapıştır bak çıkarsaa arastadır.

ın transıt, ın transit from dispatch Hub to destination Hub.​

Bangood benim de öyle iki telllifalan yazan kısmı atmış yazmış oraya 17 track yazıyor oradada iki telli falan diye yazar ama arastan daha iyi takip edersin.
WWE açılımı weworldexpress bu arada W basınça çıkar zaten.

Kanka yazdıklarını 5 kere okusamda anladım sonunda teşekkürler yardım için. Şu anda bana en yakın şubeye gelmek üzere yolda. Arasa verilmiş.

Kanka yazdıklarını 5 kere okusamda anladım sonunda teşekkürler yardım için. Şu anda bana en yakın şubeye gelmek üzere yolda. Arasa verilmiş.

Bende onu anlatmaya calistim kanka arastan gormek için nerede oldugunu nasıl gorebilcegibi anlatmaya çalıştım benimki de senin gibi ayni sekilde geliyor.

Benimki simdi dagitima cikmis geliyor.

Merhabalar, bu klavyenin brown switch olanından aldım geçenlerde. Yeni partilerde güncel yazılım kendiliğinden yüklü olarak mı geliyor? Yoksa yine güncellemek mi gerekecek?

Merhabalar, bu klavyenin brown Switch olanından aldım geçenlerde. Yeni partilerde güncel yazılım kendiliğinden yüklü olarak mı geliyor? Yoksa yine güncellemek mi gerekecek?

Şu an olarak bilmiyoruz benimki sorun ciktiktan sonra gelen partiden ugun gelecek güncel mi geldi yoksa gerek var mı yazarim?

Güncel gelmezse nasıl güncelleyeceğiz ya da nasıl anlayacağız güncel olmadığını.

Kk programı avr şu an klavye egdionla yazıyom bende de o sorun var gücnelicem yazarım.
@KhanDutch kanka yardım eder misin 1000 Hz falan ansıl yapacağım klavye güncelledim ama program kapat aç yaptım günceleme çıkmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…