Gamakay MK61 alınır mı?

Bende şu an gamakay de yazıyorum. Bi arkadaşta olan sorun soldu 10 tane 'h' basıyosam 3 4 tane falan basıyo. Update le düzeliyor mu bu sende sıkıntı varmı.

Bu sorunu yaşayan birçok kişi gördüm almaya korkar oldum şimdi SK61e falan mı yönelsem ne düşünüyorsunuz.

Kanka o çözlür yine dehatta para adesi aldıktan ya da yeni klaye gönderdikten sonrayapılabiirde mavi Switch taktım çıkmıyor
@KhanDutch k nk yazılımda kalvey bir şey yaptım fn kitleme giti sonra bir şey yaptım geldi
heh çıkardım zorlamak lazımmış,
a
@KhanDutch kanka buldum gibi cutom efect yapmayı

Son düzenleme:
O kırmzı yanması nkr yani çok tuşa bassanda aynı anda gılaam çzeliği onu kapatınca 5 6 tuş sornası algılamıyor
Sen neden böyle yazıyorsun.

Klavyeye alıiamadım daha.
fn basınca n kırmızı yanıp sönüyorsa isitediğin kadar tuşa bas yanmıyosa 6 tuş sınırlı
Agaalr klavyem brick oldu yardım @KhanDutch dedikleri taktiği demnedim ama karıştı her şey sdaaaaaaa.
aaaa düzedi
@KhanDutch acil yardım nasıl güncelicem.aa
Tamam güncelledim karışıkmış ama yaptım
@KhanDutch seen nasıl 1 ms gürdün ben günceleldim ama yimnne 30 ms.
@KhanDutch kanka ayn fn kitleme gitti umarım düzeltirler.

Son düzenleme:
Tamamdır kanka 1000 Hz abanınca gördüm anma geri bir şeyyler yaptım 100 Hz SE. Semde göremiyorum.
@MonsterTR2 çok hızlı bas çek yapmıştım nadiren görülüyor zaten. Custom effect şeyini anladınız mı yapabildiniz mi?

Evet anladımda 1000 Hz yaptım ilk baş. Alıştı şu an ayarlasamda oolmuyor.
@MonsterTR2 çok hızlı bas çek yapmıştım nadiren görülüyor zaten. Custom effect şeyini anladınız mı yapabildiniz mi?

Fn kitleme düzeltemedimde klavye güncellemeyi başardım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı