GamaKay MK61 yavaş çalışıyor

Arkadaşlar yeni bir firmware update yayınladılar ve sorun çözüldü bilginize. Bu üstteki 3 ayarın ne olduğunu bilen var mı?
 

Dosya Ekleri

  • setting.jpg
    setting.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 94
Arkadaşlar yeni bir Firmware Update yayınladılar ve sorun çözüldü bilginize. Bu üstteki 3 ayarın ne olduğunu bilen var mı?

Ney oha aga polling Rate ayari.
Ney oha aga polling Rate ayari.

125 Hz klavye kötü diyorlardi umarim gelir diyordum bangooda geri bildiimde bulunurken 1000 Hz de gelsin sorunu cozun dedim ve yazilim geldi nice sana linkmi attilar link atsana.
 
yok hocam hz i değil üstündeki arrow key switch sleep win key settings ayarlarını anlayamadım açıyım mı açmayayım mı ikilemde kaldım.
bu arada yazılım değil hocam firmware update atmışlar ben kullandım sorunum çözüldü fakat virüslü diyenler var sorumlusu ben değilim dikkatli kullanın. Gamakay MK61 update 2021.04.20.exe
custom effects diye bir kısım var bir türlü anlayıp yapamadım bilen var mı yardımcı olabilecek?
1621008766777.png
 
Kanka virüslü olcağını sanmam taratıp bir şey çıkan varda bazı erişim yapan uygulamalar tehlikeli gözükebilir kanka arrow Key herhalde fn kombinasyonsuz kilitleme yön tuşlarını sleepde çok uzun süre basmassan ışıklar kapanma süresi olabilir Win Key'de Windows tuşu kilitleme olabilir.
Aynen VirusTotal'de e dolandırıcılık diyor bir tane dosyaya.
Kanka 2 kişiye sordum sanada soram LED'ler göz yoruyor mu ve gradient açınca ya da gradient kapalıyken akıclık nasıl oluyor.
Bu yukarıdaki her tuşa renk atama olabilir.
Metandefender bir şey bulmadı yazılmda şimdi de, VirusTotal buluyor diğererine de bakıp yazarım.
Kanka indirdim Defender direk virüs diyor bangooddan indirmiştim daha önce dememişti bu link nereden.
 
Son düzenleme:
Gradient açmadan göz yoruyor evet ama açınca düzeliyor. Akıcılık konusunda her türlü akıcı yani ayarsız vs. Bunu redditteki birine destek link olarak atmış adam ss ini paylaştı. Her tuşa renk atamak istiyorum fakat beceremedim bir türlü klavye rgb sinde hiçbir değişiklik olmadı her şeyi denememe rağmen :(
 
İndirdim Update'yi USB cihazı istyor yokya bende klavye cihaz hafızaasına eriştiğinden belki de virüs algılıyor.
 
Gradient açmadan göz yoruyor evet ama açınca düzeliyor. Akıcılık konusunda her türlü akıcı yani ayarsız vs. bunu Reddit'teki birine destek link olarak atmış adam SS ini paylaştı. Her tuşa renk atamak istiyorum fakat beceremedim bir türlü klavye RGBsinde hiçbir değişiklik olmadı her şeyi denememe rağmen :(

Hmm kanka sil yükle yazılım istersen göz yoruyor derken LED Hz'sinden mi yoksa animasyon akıcılığı belli olduğundan mı?
 
Bu arada Fn+space yön tuşlarını fn siz kullanmaya yarıyordu fakat update den sonra bozuldu sanırsam ne yaptıysam düzeltemedim.
yazılımdaki arrow key ayartını aç dene bende okudum bi yerlerde bişeyden sonra fn lock gitti diye belki yine güncelleme gelir düzelir
Virüs hakkında pek bir fikrim yok benim işimi gördü o bana yeter.

Ayn sonra siliyon zaten değil mi gerek kalmıyor.
 

Geri
Yukarı