Game Awards'da Days Gone Remastered duyurulabilir

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Açıkçası bu haber için ortaya nasıl bir metin koyabilirim emin değilim. 2019'da çıkmış ve o zaman ki Sony özel oyunları kalitesine yaklaşmıyor diye laf edilmiş, 2021'de PC'ye gelince değeri anlaşılmış fakat Sony'nin çoktan 2. oyununun yapılmasına izin vermediği için yalan olmuş bu markadan biraz daha para kırmak için aynı Horizon Remastered gibi başarısız olacak bir Remastered projesi daha geliyor.

Ha tabii bu sadece bir iddiadan ibaret lakin neden olmasın? Half Life 3 iddiasından daha gerçekçi bence.

Kaynak:

Days Gone Remastered gelirse ne zaman gelir? Days Gone oynamayı düşünüyordum.

Ne gerek var? Grafikleri eskimedi bile. Hâlâ güzel gözüküyor oyun. Gerçekten mantıklarını anlamıyorum artık.

Remastered sevdanız varsa PS3 döneminden kalmış bir sürü oyuna remastered yapın. Onu da yapmıyorlar.

Days Gone Remastered gelirse ne zaman gelir? Days Gone oynamayı düşünüyordum.
Hocam oynayın şimdi. Oyun hâlâ güzel gözüküyor. Niye remastered bekliyorsunuz? 10 yıllık oyun değil bu.

Ne gerek var? Grafikleri eskimedi bile. Hâlâ güzel gözüküyor oyun. Gerçekten mantıklarını anlamıyorum artık.

Remastered sevdanız varsa PS3 döneminden kalmış bir sürü oyuna Remastered yapın. Onu da yapmıyorlar.

Hocam oynayın şimdi. Oyun hâlâ güzel gözüküyor. Niye Remastered bekliyorsunuz? 10 yıllık oyun değil bu.

Oyunu bir kere yüklemiştim ama başka bir oyun yükleyeceğimden silmiştim. Days Gone'a şimdi mi başlasam yoksa sonraya mı atsam bilmiyorum. Çünkü oynamam gereken Silent Hill 2 Remake, Witcher 3, God of War, Mafia: Definitive Edition ve Ghost of Tsushima var. Hangisine başlayacağımı daha karar veremedim ama sanırım Silent Hill 2'ye başlayacağım ilk, The expanse: Telltale'i bitirdiğimde, zaten kısa sayılır The expanse: Telltale.

Grafikleri de kötü gelmemişti Days Gone'un. İlgimi çekmişti çünkü zombiyi seviyorum ama ana karaktere fazla bağlanamadım çok az oynasam da.

Oyunu bir kere yüklemiştim ama başka bir oyun yükleyeceğimden silmiştim. Days Gone'a şimdi mi başlasam yoksa sonraya mı atsam bilmiyorum. Çünkü oynamam gereken Silent Hill 2 Remake, Witcher 3, God of War, Mafia: Definitive Edition ve Ghost of Tsushima var. Hangisine başlayacağımı daha karar veremedim ama sanırım Silent Hill 2'ye başlayacağım ilk, The expanse: Telltale'i bitirdiğimde, zaten kısa sayılır The expanse: Telltale.

Grafikleri de kötü gelmemişti Days Gone'un. İlgimi çekmişti çünkü zombiyi seviyorum ama ana karaktere fazla bağlanamadım çok az oynasam da.
Kötü değil hocam zaten. Onun için şaşırtıcı geliyor remastered yapmaları. Yani remastered yapsalar en fazla ne yapabilirler diye düşünüyorum. Saydığınız oyunlar da tabii ki iyi oyunlar. İlk önce onları oynayın canınız istiyorsa. Güzel olsa da çok esprisi yok Days Gone'un. Listeniz doluysa ertelenebilir. Ben Remastered bekliyorsunuz sandım.

Days Gone'ı geçen hafta bitirmiş biri olarak söylüyorum: Oyuna başlamadan önce çok fazla ön yargım vardı, acaba oyun harbiden söyledikleri kadar kötü mü(eleştirmenler pek iyi olmadığını söylemiştiler) diye ama oyunu bitirince şöyle bir durdum baktım ekrana, son bir kez şarkı eşliğinde sürdüm ve kapattım. Oynadığım oyunlar arasında uzun zaman sonra çok keyif alarak(neredeyse %100 yaptım) bitirdiğim bir oyun oldu.
Peki oyun çok mu iyi -hayır, gayet iyi mi -evet.
Oyunu oynadığım süre zarfında birçok kez bazı şeylerin eksikliğini hiss ettim yalan yok, ama bana verdiği o hiss güzeldi ve beni gayet tatmin etti.

Burada soylediklerime katılmayanlar olacaktır tabii, ben sadece kendi görüşümü belirttim.

Son olarak bu Sony yönetimi, güzelim oyuna Remastered değil gerek yok çünkü, grafikler gayet iyi, 2. bir oyun olarak yapsalarmış çok daha iyi olurdu, keşke de yapılsaydı, belki o zaman değeri daha iyi anlaşılırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Remastered sevdanız varsa PS3 döneminden kalmış bir sürü oyuna remastered yapın. Onu da yapmıyorlar.

Hocam oynayın şimdi. Oyun hâlâ güzel gözüküyor. Niye remastered bekliyorsunuz? 10 yıllık oyun değil bu.
Artık alıştım gerçekten, bir ton oyuna remastered getiriyorlar hepsi de 2020-2024 arası çıkan. Ne anlamı var gerçekten bu remasteredların. İki üç şey ekleyip remastered ayağına yayınlıyorlar.

Çok iyi bir oyun mu da yenileyip sunuyorlar bir daha? Orijinali gayet modern görünüyordu zaten. Bu Remastered işi firmaları tembelliğe itti iyice, kolay yoldan para kazanayım kafasıyla hareket ediyorlar. Sonra niye oyun çıkmıyor, 2018, 2023 gibi yılları mumla arayacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı