Game Booster Bolt G908 tuşları nereden bulunur?

Hocam uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Hocam gidip de dandik keycapslere 300-400TL vermeyin. Aliexpress'te falan uygun fiyata güzel güzel f/p keycapsler var. Uyumlu olup olmamasına gelirsek de; keycapsin başlığında "Compatible with Cherry MX" veya "for MX switches" yazıyorsa uyumludur ki çoğu zaten uyumlu.

200-400'e güzel double-shot pbt bulamadım fakat dye-sub keycapsler var. Sever misiniz bilmiyorum ama hoş ve yumuşak bir hissiyatı var. En ucuz ve alınabilecek olarak bunu buldum. Toplam 250TL'ye denk geliyor.

Son düzenleme:
Hocam gidip de dandik keycapslere 300-400TL vermeyin. AliExpress'te falan uygun fiyata güzel güzel F/P keycapsler var. Uyumlu olup olmamasına gelirsek de; keycapsin başlığında "Compatible with Cherry MX" veya "for MX switches" yazıyorsa uyumludur ki çoğu zaten uyumlu.

200-400'e güzel double-shot PBT bulamadım fakat dye-sub keycapsler var. Sever misiniz bilmiyorum ama hoş ve yumuşak bir hissiyatı var. En ucuz ve alınabilecek olarak bunu buldum. Toplam 250TL'ye denk geliyor.

Hocam bu kesin uyumu mu benim klavyeye.

Hocam gidip de dandik keycapslere 300-400TL vermeyin. Aliexpress'te falan uygun fiyata güzel güzel f/p keycapsler var. Uyumlu olup olmamasına gelirsek de; keycapsin başlığında "Compatible with Cherry MX" veya "for MX switches" yazıyorsa uyumludur ki çoğu zaten uyumlu.

200-400'e güzel double-shot pbt bulamadım fakat dye-sub keycapsler var. Sever misiniz bilmiyorum ama hoş ve yumuşak bir hissiyatı var. En ucuz ve alınabilecek olarak bunu buldum. Toplam 250TL'ye denk geliyor.
Hocam bu kesin uyumlu mu benim klavyeye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı