Game Booster G23b alınır mı?

Bütçe
800

Solomonn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen bu markayı önermiyorum. Dandik çıkardığı ürünleri vardı hatta burada bir sürü konu açılmıştı. Buda dandik olabilir.

İtopya kasım indirimlerinden AOC monitör alacağım ve banka hesabımda 800 lira para kalıyor. Hazır fırsat bu iken eskiyen klavyemi de değiştirmek istiyorum. Game booster G23b enigma klavye alınır mı? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

500 liraya bunu tercih etmeniz daha iyi olur gibi hocam. Game Booster'dan kaliteli ürün çıkacağını sanmıyorum.

Ben şahsen bu markayı önermiyorum. Dandik çıkardığı ürünleri vardı hatta burada bir sürü konu açılmıştı. Bu da dandik olabilir.

500 liraya bunu tercih etmeniz daha iyi olur gibi hocam. Game Booster'dan kaliteli ürün çıkacağını sanmıyorum.

Logitech G G213'e ne diyorsunuz peki?​

Bu ürünü alabilirsiniz. 2 bin seviyesinde de Aula F87 Pro tercih edebilirsiniz. Diğerleri etiketini hak etmeyen ürünler.

Razer Ornata V3 X Low profile nasıl peki. Küçük klavye değil de bilek desteği olup çok amaçlı klavye gerekiyor bana. Razer Ornata gibi çünkü günümün %60'ı yazılım alanında geçiyor​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı