EREN SATAR
Kilopat
Kötü.Peki Rampage classy nasıldır.
Kötü.Peki Rampage classy nasıldır.
Bu da mı kötü yoksa stoklara çökmek için mi söylüyorsunuz anlamadım![]()
Hayır Rampage Game booster gibi markaların ürünleri kötüdür kimse onları almak için stok takip etmez bu klavyeyi alın geçin.
Bazı insanlar klavyeye kötü yorum yapmış bir sıkıntı olur mu bu markayı bilmiyorum ve nedense o kadar önerilmesine rağmen forumda fiyatı halen ucuz.
Hayır internetten araştırabilirsiniz hemen hemen bütün forumlarda bu ürün önerilir bende önerildiği için aldım çok memnunum.
Peki yanında mouse pad de alabilirim![]()
Hayır internetten araştırabilirsiniz hemen hemen bütün forumlarda bu ürün önerilir bende önerildiği için aldım çok memnunum.
Bütçe nedir hocam?
Sorun olacağını sanmam.Öncelikle tuşlar lazer baskı değil yani tuşlarda silinme olmaz değil mi?
Bütçem 200 ama mouse pad de almak istiyorum 50 TL o yüzden 200 değil daha da az maksimum 150 TL.
Sorun olacağını sanmam.
![]()
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
![]()
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.