Game Booster GB-2417FF vs Casper Excalibur 200 Hz

• Konuyu başlatan lensi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.910
tm hocam VA panel oldugundan dimi yani 3k ya 200hz 1ms bu ekonomi şartlarında güzel

İkisi de çöp. GameBooster zaten alınmaz. Casper olan da Curved VA panel. Sosyalde de birçok konu mevcut. VA panel, IPS panelden daha kötü görüntü sunuyor ve VA panelde ghosting olma olasılığı kat kat daha fazla. O fiyata ortalama bir IPS panel alabilirsin. Casper 200hz verir fakat tepkime hızını o kadar iyi veremez diye düşünüyorum.
bu da güzel ama görünüş olarak 200hz olan daya iyi

tm hocam VA panel oldugundan dimi yani 3k ya 200hz 1ms bu ekonomi şartlarında güzel
200hz olabilir fakat monitörün size verdiği hız değerleri 144hz iyi bir monitörden kat kat daha düşük olacak. Yani 200hz deneyimini yaşayamayacakınız. Bunun üstüne bir de görüntü kalitesi de düşük olacak. Hala almak istiyorsanız alın.

Acer Nitro EG241Y P UM.QE1EE.P01 23.8" 1 MS VRB 165 Hz Full HD VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri

hocam bu nasıl fiyat gayet uygun da

200hz olabilir fakat monitörün size verdiği hız değerleri 144hz iyi bir monitörden kat kat daha düşük olacak. Yani 200hz deneyimini yaşayamayacakınız. Bunun üstüne bir de görüntü kalitesi de düşük olacak. Hala almak istiyorsanız alın.
tm anladım hocam, bilgimiz olmadıgı için detaylı soruyoruz kb bakmayın,
o kadar para verip gidip çop bişey almak istemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı