Game booster GB-G3030B incelemesi

69B56D63-4E61-466B-8082-8147EA54AA3C.jpg
E5640B44-07C6-4461-A56C-ACA2357180BB.jpg
Selam arkadaşlar, 2 gün süren kasa araştırmalarım sonucu bu kasayı aldım ve kurulumu yapıp oyun testi yaptım ve sonuç... Eski ve 2 fanlı kasamın bir türlü dizginleyemediği RX 580 şu anda 4 fanlı bu kasa sayesinde, 85 derecelere rahatça çıkarken 70 dereceyi geçmiyor. Eski kasamda bulunan 2 adet fanıda bu kasaya montaj edeceğim yarın ve muhtemelen 5 derece daha aşağılara çekecektir yük altındaki sıcaklığı. Önü mesh bir kasa kesinlikle ciddi fark yaratıyor. Ben herkese tavsiye ederim fiyatına göre iyi bir ürün. Hava sirkülasyonu çok güzel çıktı. Üstelik daha 4 fan daha takmalık yer var. Bunu da hesaba katmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dandik gambooster iyi iş çıkarmış, hayırlı olsun. :) düşük bütçede RGB isteyenler için güzel bir tercih olabilir.

Malzeme kalitesi nasıl?

Malzeme kalitesi iç tarafda biraz ince. Montaj yaparken zorlamadan yapılırsa benim gibi rahatça hallediliyor. Dış tarafda mesh panel ızgarası bana saglam geldi sert bir yapısı var kolay kolay ezilmez gibi duruyor. Temperli cam cidden ağır. Sağlam cam gibi duruyor. 4 fan çalışıyor ama bana sessiz gibi geldi. Şu an kasayı yukarı monitörün yanına aldım bir de. Ses sorunu yok benim için en azından. Genel olarak ben beğendim. Ekstra olarak 4 fan daha takılabilme özelliği sayesinde daha da iyileştirilebilir bir yapısı var.

Böyle kasaları önermiyorum ne ekran kartı desteği yazıyor ne kule tipi soğutma desteği ne radyatör desteği.

Dostum sıvı soğutma desteği var yazıyor sadece. CPU soğutucu desteği 160 mm olarak yazıyor yani bunun bilgisi var. Zaten kasa 300 TL. Burda amaç ürün F/P mi o önemli. Bence gayet iyi bir F/P ürün.

Nerede yazıyor acaba?

Attığım linkde ürün açıklaması kısmında en aşağı in orada tüm bilgiler yazıyor. Sadece sıvı soğutma kaç cm destekliyor onu yazmamışlar. CPU için boyut yazılmış. Ayrıca şimdi bende fark ettim 410 mm VGA desteği de yazıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı