Elektronik Game Booster GeForce RTX 3060 Ti ₺ 7.299,06 TL

Manli 3060 ti bu. Soğutucu/Kaporta bile Gamebooster üretimi değil. Manli gayet iyi bir üreticidir ona lafım yok.

Game Booster, Rampage, gamepoer markaları halihazırda dandikliği belli markalar. Savunmaya gerek yok. Tercih edilmesini önermem.

Bende ölümüne savunmuyorum diğer markalara göre ucuz sadece durumlar ortada Türkiye'de. Asgari ücret alan bir arkadaş her şeyin hesabını yapmak zorunda.

Arkadaşlar direkt markayı gömmüşsünüz ama GameBooster markasının ürettiği bir kart modeli değil.

MANLİ ve Leadtek ile benzer PCB'ye sahip görünüyor, tip olarak biraz değişiklik var. Onun haricinde PCPartner üretimi bir kart diye düşünüyorum.

Not: Kart alınır vs. demiyorum, sadece ön yargı ile yaklaşılmaması taraftarıyım. Fiyatı da 3060 Ti GPU'ları arasında bariz şekilde düşük.

İşte ben bunu diyorum, almayı düşünen arkadaşlar biraz beklesin, kartın ne olduğu falan ortaya çıksın, öyle alsın. Genel olarak sıkıntısızsa, alınabilir.

İşte ben bunu diyorum, almayı düşünen arkadaşlar biraz beklesin, kartın ne olduğu falan ortaya çıksın, öyle alsın. Genel olarak sıkıntısızsa, alınabilir.

Valla gördüğüm kadarıyla sorunsuz bir kart, zaten MANLİ markası çok köklü bir firma ancak Türkiye'de bilinmiyor. Mesela ben de şu anda MANLİ ekran kartı kullanıyorum ve memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…