O da bir tercih. 7000TL az bir para değil. Dediğim gibi isteyen adı sanı olmayan dandik bir markayı sırf ucuz diye tercih edebilir.Ya da ikinci el 3070 alabilirler![]()
GameBooster, Rampage, Gamepower markaları halihazırda dandikliği belli markalar. Savunmaya gerek yok. Tercih edilmesini önermem.Tartışıyoruz şu an herkesin kendi fikri
Game Booster, Rampage, gamepoer markaları halihazırda dandikliği belli markalar. Savunmaya gerek yok. Tercih edilmesini önermem.
Evet, o yüzden 2-3 ay sonra patlama ihtimali olan dandik bir markaya bir maaşını dökmek istemez kimse.Asgari ücret alan bir arkadaş her şeyin hesabını yapmak zorunda.
Evet, o yüzden 2-3 ay sonra patlama ihtimali olan dandik bir markaya bir maaşını dökmek istemez kimse.
İşte ben bunu diyorum, almayı düşünen arkadaşlar biraz beklesin, kartın ne olduğu falan ortaya çıksın, öyle alsın. Genel olarak sıkıntısızsa, alınabilir.Arkadaşlar direkt markayı gömmüşsünüz ama Game Booster markasının ürettiği bir kart modeli değil.
MANLİ ve Leadtek ile benzer PCB'ye sahip görünüyor, tip olarak biraz değişiklik var. Onun haricinde PCPartner üretimi bir kart diye düşünüyorum.
![]()
Manli RTX 3060 Ti LHR (M2480+N630) Specs
NVIDIA GA104, 1665 MHz, 4864 Cores, 152 TMUs, 80 ROPs, 8192 MB GDDR6, 1750 MHz, 256 bitwww.techpowerup.com
İşte ben bunu diyorum, almayı düşünen arkadaşlar biraz beklesin, kartın ne olduğu falan ortaya çıksın, öyle alsın. Genel olarak sıkıntısızsa, alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.