Game Booster Nitro 360 alınır mı?

@zerdecs Gamebooster'ın aşağı yukarı marka olarak isim ve ürünlerinin malzeme kalitesi belli. Haksız değil bunu söyleyenler, sırf 360mm diye bir soğutucu tercih edilmez. Alseye'nin H240 soğutucusu o zaman kral olurdu.

Bu bütçeye daha iyi soğutucular tercih edin, 11400F için gerek yok sıvı soğutucuya. Dark Freezer X127 rahat sırtlar bunu.

Fiyat odaklı gayet iyi bir marka, son zamanlarda kullanıcı geri dönüşleri ise olumlu, soğutucu ile bir kötü bir deneyiminiz yok ise çöp demek tamamen kötüleme amaçlı bir adımdır, soğutucu iyi ve ya kötü, 360mm için fiyat odaklı bir ürün olduğu ortada, alan kişi görünüşü için de alabilir ki mantıklı. amacı soğutma performansı ise zaten bu ürünü almak pek fayda sağlamaz.

@tpm hocamın tavsiye ettiği sıvı soğutucu ilk tercihlerimden sadece kendime alternatif arıyorum daha sıvı soğutmayı almadım. Kasam atx ve 240m soğutucular acaba içinde küçük kalır çirkin bi görüntü oluşturur mu diye düşünüyorum bütçem 1300-1400 ama illa ki bu fiyatta olacak diye bişey yok daha ucuz da olabilir kasa modelim dark guardian pro

@Sir Benjamin *

@zerdecs H-240 demiştim, incelemesine bak istersen. 120mm sıvı soğutucuları bile geçemeyen bir soğutucu, ama estetik ve fiyat odaklı; şimdi o da mı F/P oluyor?

Gamebooster iyi bir marka değil, sadece Türkiye'de satıyor.

Bu mantıkla bakıldığında benim Gammaxx L240 V2 harici bir soğutucu önermemem lazım o halde, komik olmaz mıydı peki sence de? :D

@zerdecs H-240 demiştim, incelemesine bak istersen. 120mm sıvı soğutucuları bile geçemeyen bir soğutucu, ama estetik ve fiyat odaklı; şimdi o da mı F/P oluyor?

Gamebooster iyi bir marka değil, sadece Türkiye'de satıyor.

Bu mantıkla bakıldığında benim Gammaxx L240 V2 harici bir soğutucu önermemem lazım o halde, komik olmaz mıydı peki sence de? :D
İstediğini önerebilirsin, fiyat olarak daha uygun ve daha performanslı ürün de olabilir, fakat direkt çöp demek, gelişmemiş bir düşünce örneği :D

Ürüne neden çöp dediğimi detaylıca yazdım. Karşı bir argüman sunamayacaksan; pompanın markası budur, asıl üreten firma budur, ürün sayfası budur, sıvı sızdırma garantisi budur, incelemesi budur gibi, tamamen boş muhabbet yapıyorsun.

Ürüne neden çöp dediğimi detaylıca yazdım. Karşı bir argüman sunamayacaksan; pompanın markası budur, asıl üreten firma budur, ürün sayfası budur, sıvı sızdırma garantisi budur, incelemesi budur gibi, tamamen boş muhabbet yapıyorsun.
Senin tabirin ile "çöp" denen ürünü piyasadaki hazır masaüstü bilgisayar sunan firmaların %95 i kullanıyor ve ürün garantisi veriyor, karşı argüman sunmam için argümanlarının mantıklı olması gerekiyor, fakat boş yapmaya başlaman ilk mesajın ve bu son mesajın itibari ile devam ediyor :)

Kullanıcı geri dönüşü ortalaması 4 ve üzeri olan ürünleri mevcut bu firmanın, herkes üst seviye ürün kullanacak diye bir zorunluluk yok.

Bir önceki mesajında;
Alan kişi görünüşü için de alabilir ki mantıklı. Amacı soğutma performansı ise zaten bu ürünü almak pek fayda sağlamaz.
Diyerek ürünün kötü olduğunu kabullendin zaten sen ne anlatıyorsun? Firmaların bir ürünü kullanıp garanti vermesi o ürünün iyi olduğu anlamına gelmez. Neyse laftan anlayan birine benzemiyorsun söyleyebileceğim bir şey yok.

Bir önceki mesajında;

Diyerek ürünün kötü olduğunu kabullendin zaten sen ne anlatıyorsun? Firmaların bir ürünü kullanıp garanti vermesi o ürünün iyi olduğu anlamına gelmez. Neyse laftan anlayan birine benzemiyorsun söyleyebileceğim bir şey yok.
Okuduğunu anlaman sana faydalı olur, öneri.

3000 birimlik 360 mm ürün ile ilgili ürünün soğutma performansı arasında fark olması seni şaşırtıyor ise bu durum ilginç. amaç performans odaklı ise zaten fiyatını gözden çıkarıyoruz, fiyat performans odaklı ise bu tür ürünler ön plana çıkıyor, haklı çıkmama sevindim bu arada :)

Senin anlamadığın konu bu ürünü 360mm sıvı soğutucularla F/P anlamında karşılaştırabilmen için performanslarının yakın olması lazım. 120mm sıvı soğutucu performansındaki bir 360mm soğutucuyu 3 bin liralık 360mm soğutucularla karşılaştırmak güzel kafaymış.

Senin anlamadığın konu bu ürünü 360mm sıvı soğutucularla F/P anlamında karşılaştırabilmen için performanslarının yakın olması lazım. 120mm sıvı soğutucu performansındaki bir 360mm soğutucuyu 3 bin liralık 360mm soğutucularla karşılaştırmak güzel kafaymış.
120mm performansı olduğunu deneyerek mi veya incelemelerine bakarak mı anladın, yoksa firmaya olan ön yargıların mı konuşuyor, aşırı boş dönüyor :D :D:DD:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı