Game Garaj Slayer R9T-5050 almak hata mı?

Bütçe
50000
X5t 5050 almaya karar verdim r9t 5050 almayarak hata etmiş olur muyum?
QHD ekran kesinlikle istemiyorum çözünürlük düştükten sonra kıymeti yok.
İşlemci ve kasa daha iyi r9t de bunu biliyorum ama X5t çok kötü kalmıyordur sanırım değil mi?

X5t 5050 almaya karar verdim r9t 5050 almayarak hata etmiş olur muyum?
QHD ekran kesinlikle istemiyorum çözünürlük düştükten sonra kıymeti yok.
İşlemci ve kasa daha iyi r9t de bunu biliyorum ama X5t çok kötü kalmıyordur sanırım değil mi?

Kötü kalmaz kardeşim. İşlemci ağırlıklı işlerin yok ise daha düşük fiyatlı kasaya düşmek mantıklı. Yine de incelemelerine bir bakın bence.

Kötü kalmaz kardeşim. İşlemci ağırlıklı işlerin yok ise daha düşük fiyatlı kasaya düşmek mantıklı. Yine de incelemelerine bir bakın bence.

Oyun oynanacak CS2 PUBG ve 3'a hikayeli bazı agir oyunlar diğer kullanım şeklim basit film müzik internet deneyimi falan olacak yani.
Insan araştırdıkça daha çok kararsız kalıyor 5700x3D ve RX 6800 olarak masaüstü bilgisayarım var ama işim gereği artık laptopta lazım.
Ana cihaz masaüstü olacak laptop ise yanımda gezecek bir makine o yüzden dedim cok aşırı yatırım yapmaya gerek yok laptop için.

Oyun oynanacak CS2 PUBG ve 3'a hikayeli bazı agir oyunlar diğer kullanım şeklim basit film müzik internet deneyimi falan olacak yani.
Insan araştırdıkça daha çok kararsız kalıyor 5700x3D ve RX 6800 olarak masaüstü bilgisayarım var ama işim gereği artık laptopta lazım.
Ana cihaz masaüstü olacak laptop ise yanımda gezecek bir makine o yüzden dedim cok aşırı yatırım yapmaya gerek yok laptop için.
Hikayeli ağır oyunlarda hiç fark göremezsiniz ama cs, valo gibi oyunlarda ciddi fark olur. Yani sorun değil derseniz tamamdır ama i7 13620h sizi üzmez merak etmeyin :)

Hikayeli ağır oyunlarda hiç fark göremezsiniz ama CS, Valorant gibi oyunlarda ciddi fark olur. Yani sorun değil derseniz tamamdır ama i7 13620H sizi üzmez merak etmeyin :)

X5t modelini konuşuyorum onda 13500HX var CS2 ve PUBG de 180 Hz i doldurabilirse yeter zaten illa 180 değil 144 falan da olur büyük beklentim yok profesyonel oyuncu değilim arada o 2 oyunu oynuyorum.

X5t modelini konuşuyorum onda 13500HX var CS2 ve PUBG de 180 Hz i doldurabilirse yeter zaten illa 180 değil 144 falan da olur büyük beklentim yok profesyonel oyuncu değilim arada o 2 oyunu oynuyorum.
Abi 13500 hx daha iyi işlemci ve csde falan 250/300 fpsi rahat görür. Merak etmeyin sizi üzmez :) iyi seçim yapmışsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı